Υλικά
Μερίδες: 600 γρ.
- 2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κούπα μερέντα
- 2 αυγά
- 1 κάψουλα βανιλίνη ή 1 φακελάκι «βανιλέτα»
Διαδικασία
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να ενωθούν και να γίνει μια ομοιογενής ζύμη που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα.
- Πλάθουμε μικρά μπαλάκια, τα βάζουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα, σε απόσταση το ένα από το άλλο, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 10 λεπτά.
πηγή : https://www.gastronomos.gr/syntagh/mpiskota-me-merenta/52867/