Κακώνη – Τσιώλη – Λούρας: «Κάθε κοινοποίηση προβλήματος του Λεβιδίου βρίσκει άμεση ανταπόκριση και λύση από τον Κώστα Τζιούμη»

Η Δ.Ε.Y.Α. Τρίπολης εφαρμόζει καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καθαρισμού σχαρών και φρεατίων υδροσυλλογής και αποχέτευσης όμβριων υδάτων.  Μάλιστα ενόψει της χειμερινής περιόδου οι εργασίες εντείνονται και πραγματοποιούνται καθημερινά από τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης. 

Ο καθαρισμός φέτος ξεκίνησε από τον πόλη της Τρίπολης και επεκτείνεται σε όλες τις δημοτικές ενότητες, με πρώτη αυτή του Λεβιδίου. Συγκεκριμένα ύστερα από αίτημα των μελών του τοπικού συμβουλίου Λεβιδίου, σήμερα 8 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε καθαρισμός όλων των φρεατίων της περιοχής. Παράλληλα κρίθηκε απαραίτητο να γίνει άμεσα και αντικατάσταση στις φθαρμένες σχάρες και να τοποθετηθούν μεγαλύτερες όπου χρειαστεί. Αξίζει να σημειωθεί πως καθ΄ όλη την διάρκεια του καθαρισμού ήταν παρόντες οι κ.κ. Κακώνη Κατερίνα, Τσιώλη Κωνσταντίνα, Λούρας Χρήστος, οι οποίοι υπέδειξαν στα συνεργεία ποια φρεάτια χρειάζονται επείγουσα αποκατάσταση και συντήρηση.

Χαρακτηριστικά τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Λεβιδίου (Κακώνη Κατερίνα, Τσιώλη Κωνσταντίνα, Λούρας Χρήστος), σημείωσαν πως μετά από πολύ καιρό γίνεται ουσιώδης δουλειά στην κοινότητά μας, η καθημερινότητα μας βελτιώνεται αισθητά και αποδεικνύεται στην πράξη πως κάθε κοινοποίηση προβλήματος βρίσκει άμεση ανταπόκριση και λύση από τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη.

Τέλος, σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΤ κ. Στέφανος Χατζόπουλος τόνισε: “στόχος της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. είναι η διατήρηση των φρεατίων και των σχαρών υδροσυλλογής στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε το δίκτυο να μπορεί  να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό, όταν αυτό απαιτηθεί. Παράλληλα στις προτεραιότητες της  Δ.Ε.Υ.Α.Τ. είναι η προστασία του Περιβάλλοντος και η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας από εστίες μόλυνσης”.

deyat 1
deyat 2
deyat 3
deyat 4
deyat 5
deyat 6
deyat 8
deyat 9
deyat 10
deyat 11
deyat 12
deyat 7

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDimosTripolisofficial%2Fposts%2F439568114435435&show_text=true&width=500

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή