Τα ζώδια της ημέρας (09/11)

Κριός

Περισσότερο από άλλες φορές, γίνεστε το επίκεντρο των εξελίξεων και θα πρέπει να προσαρμόσετε κάπως τη στάση σας σε ότι μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σας.

Ταύρος

Αισθηματικά υπάρχει αντίσταση από την άλλη πλευρά και θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα. Εν τω μεταξύ διατηρήστε τα επικοινωνιακά σας πλεονεκτήματα.

Δίδυμοι

Είναι η εποχή που πρέπει να επιβληθείτε στα θέλω σας και να δώσετε προτεραιότητα σε ότι σας εξυπηρετεί και μπορεί να γίνει. Κρατήστε μυστικές τις προθέσεις σας!

Καρκίνος

Το γεγονός ότι είχατε προετοιμαστεί για τις δυσκολίες και την επιβράδυνση των εξελίξεων σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν, σας δίνει μεν ασφάλεια, δεν σας επιτρέπει όμως να αξιοποιήσετε τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας.

Λέων

Οικονομικά, κάποιος ή κάποιοι θα σας ζητήσουν ενίσχυση με επιτακτικό τρόπο και θα πρέπει να εξετάσετε κάθε ενδεχόμενο. Προνοήστε για να μην αιφνιδιαστείτε!

Παρθένος

Νιώθετε περίεργα καλά, παρόλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Οι φόβοι σας χαλιναγωγούνται, οι άνθρωποι που σας αγαπούν σας στηρίζουν και κάποιες επαγγελματικές σας επιλογές δείχνουν να έχουν γερές βάσεις.

Ζυγός

Είναι θέμα προσωπικότητας να μπορέσετε να εξελίξετε τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας και να ωφεληθείτε από το αποτέλεσμα, τόσο άμεσα όσο και σε βάθος χρόνου!

Σκορπιός

Επαγγελματικά σας δίνεται μια σπάνια ευκαιρία να κερδίσετε ανθρώπους αλλά και να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες που σας καθυστερούσαν.

Τοξότης

Όσο γρηγορότερα πάρετε πρωτοβουλίες, τόσο περισσότερο έδαφος θα κερδίσετε! Αισθηματικά φαίνεται ότι οι συγκυρίες σας κάνουν κάποιο κρυφό χατίρι.

Αιγόκερως

Οικονομικά πρέπει να κάνετε τις αποτελεσματικές κινήσεις που σκέφτεστε! Κρατήστε ίσες αποστάσεις σε κοινωνικές διαφωνίες τρίτων.

Υδροχόος

Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας συμπιέζοντας το άλλο σας πρόγραμμα. Δείτε πως μπορείτε να αποφύγετε την εμπλοκή σας σε θέματα που δεν σας συμφέρουν!

Ιχθύες

Η μέρα ξεκινά με τις υποχρεώσεις που είχατε υπολογίσει. Έχετε το πλεονέκτημα των εναλλακτικών λύσεων αλλά ξεκινήστε από τα δύσκολα για να πάτε στα εύκολα.

πηγή : https://elle.gr/zodia/ta-zodia-tis-imeras-09-11/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!