Κώστας Τζιούμης: «Είμαι ευτυχής που κατά την διάρκεια της θητείας μου η Τρίπολη γίνεται η καρδιά της φαρμακοβιομηχανίας της χώρας»

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης προχώρησε σε ανάρτηση, με αφορμή την παρουσία του στην εκδήλωση παρουσίασης του επενδυτικού πλάνου, 2021-2027 της εταιρείας DEMO S.A.

Η ανάρτηση του Δήμαρχου:

“Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και συγκινημένος σήμερα, ως δήμαρχος της Τρίπολης, διότι παρευρέθηκα στην παρουσίαση του επενδυτικού πλάνου, 2021-2027 της εταιρείας DEMO S.A. Σύμφωνα λοιπόν με αυτό άμεσα, στο πρώτο τρίμηνο του 2022, ξεκινά η κατασκευή ενός νέου βιομηχανικού συγκροτήματος της εταιρείας, στην ΒΙΠΕ Τρίπολης, το οποίο θα περιλαμβάνει 6 νέες μονάδες παραγωγής τελικών φαρμάκων και 3 νέεςμονάδες παραγωγής πρώτων υλών για φαρμακευτικά σκευάσματα.Η Τρίπολη γίνεται έτσι, το κέντρο της φαρμακοβιομηχανίας της χώρας μας όπου και θα παράγεται το 20% περίπου, της συνολικής παραγωγής πρώτων υλών της Ευρωπαικής Ένωσης.❕Θα δημιουργηθούν περίπου 450 νέες, υψηλά αμοιβόμενες θέσεις εργασίας.Η Τρίπολη μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης και γίνεται η καρδιά της φαρμακοβιομηχανίας της χώρας μας.#pharmaceuticalindustry#εργασία#επενδυσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή