Το 15ο ιστορικό Ραλλύ Δαναών έκανε το πέρασμά του από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Το 15 ο Ιστορικό Ραλλύ Δαναών έκανε το πέρασμά του από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Ο AC3/Argolis ClassicCar Club σε συνδιοργάνωση με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους-Μυκηνών πραγματοποίησαν στις 06 και 07 Νοεμβρίου το 15 ο Ιστορικό Ράλλυ Δαναών.

Την πρώτη ημέρα των διαδρομών και με σύμμαχό τους τις καλές καιρικές συνθήκες τα
πληρώματα των αυτοκινήτων απόλαυσαν τις ορεινές διαδρομές στην καρδιά του Πάρνωνα. Πέρασαν από Ξηροπήγαδο, Βέρβενα, Άστρος, Χάραδρο, Σίταινα, Καστάνιτσα, Έλατο, Καστρί, Άγιο Πέτρο, Πραστό, Κορακοβούνι και Δολιανά. Η στάση για ξεκούραση και φαγητό ήταν στην Κοινότητα Αγίου Πέτρου όπου εκεί τους περίμεναν ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Νίκος Σακελλαράκης και μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας καθώς και μέλη του Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Αγίου Πέτρου.

Τα αυτοκίνητα αποτέλεσαν αντικείμενο θαυμασμού σε κατοίκους και επισκέπτες του χωριού. Με την βοήθεια και την συνεργασία όλων η στάθμευση, η παραμονή και η αναχώρηση των αυτοκινήτων έγινε χωρίς καμία καθυστέρηση.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τον AC3/Argolis ClassicCar Club για τη διοργάνωση του 15 ου Ράλλυ Δαναών και για το πέρασμά τους από τα ορεινά χωριά του Δήμου μας. Βοήθησαν οι καιρικές συνθήκες και τα πληρώματα των αυτοκινήτων απόλαυσαν την διαδρομή τους μέσα από τα όμορφα χωριά μας που βρίσκονται στην καρδιά του Πάρνωνα. Συγχαρητήρια για την άρτια διοργάνωση και εύχομαι να συναντηθούμε και πάλι σε μελλοντικές αντίστοιχες δράσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή