Τα ζώδια της ημέρας (19/11)

Κριός

Επηρεάζεστε από την έκλειψη Σελήνης και καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις, ούτε να εναντιωθείτε σε μια ειλημμένη απόφαση στο χώρο της εργασίας.

Ταύρος

Δύσκολη η σημερινή έκλειψη Σελήνης που επηρεάζει τον ψυχισμό σας αλλά και τις σχέσεις σας με το περιβάλλον. Εξαντλείστε την υπομονή σας εκεί που δεν έχετε άλλα περιθώρια δράσης.

Δίδυμοι

Διάφορα γεγονότα και συγγενείς ευθύνες επιβαρύνουν τη μέρα. Η συναισθηματική σας φόρτιση μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές που δεν σας εξυπηρετούν.

Καρκίνος

Φροντίστε να μην εκτίθεστε και να έχετε υπομονή. Η οικογένεια, η εργασία αλλά και τα αισθηματικά σας περνούν μια δύσκολη περίοδο που επιδεινώνεται με τη σημερινή έκλειψη Σελήνης.

Λέων

Τακτοποιήστε τα πρακτικά σας θέματα όπου και όπως μπορείτε και μην γίνεστε απερίσκεπτα σπάταλοι ξεπερνώντας τις δυνατότητές σας! Η σημερινή έκλειψη επηρεάζει και τη φυσική σας κατάσταση.

Παρθένος

Πρακτικά είναι τα προβλήματα που ανακύπτουν από τη σημερινή έκλειψη Σελήνης. Προσοχή επίσης όταν μετακινείστε και όταν οδηγείτε!

Ζυγός

Σήμερα θα είναι δύσκολη η συνεννόηση και η επικοινωνία με τους άλλους. Αποφύγετε να οργανώσετε το οτιδήποτε και περιμένετε για λίγο καιρό ακόμη μέχρι να βελτιωθεί το κλίμα γύρω σας.

Σκορπιός

Εκτεθειμένοι και μάλλον απροστάτευτοι απέναντι στο σύστημα και στους άλλους. Η έκλειψη στον άξονά σας επιτείνει το άγχος και φέρνει απρόοπτα που επηρεάζουν σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

Τοξότης

Μπαίνετε σταθερά στο κλίμα της περιόδου των εκλείψεων και χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί. Να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που κάνετε χωρίς να σκέφτεστε πολλά πράγματα ταυτόχρονα!

Αιγόκερως

Διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας όταν οι άλλοι σας προκαλούν να αντιδράσετε. Κρατήστε μυστικά τα σχέδια και τις επαφές σας για δυο εβδομάδες ακόμα.

Υδροχόος

Οι υποχρεώσεις σας ταλαιπωρούν και προστίθενται νέες δυσκολίες στις σχέσεις σας με τρίτους, αλλά και στα οικονομικά σας. Ο προσωπικός σας χώρος είναι και το καταφύγιό σας για την περίοδο των εκλείψεων που ξεκινά σήμερα.

Ιχθύες

Αποφύγετε να παρασυρθείτε από τις φιλοδοξίες, ή την ανυπομονησία σας. Η σημερινή έκλειψη Σελήνης είναι παραπλανητική τόσο στα οικονομικά, όσο και στα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα!

πηγή : https://elle.gr/must-see/ta-zodia-tis-imeras-19-11/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή