Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συγκλονιστική στιγμή που δείχνει τα καμένα από το βιτριόλι ρούχα της (vid)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου και διηγήθηκε στιγμές από τη ζωή της αλλά και πώς αυτή άλλαξε μετά την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι.

«Ήμουν ένα παιδί χωρίς εντάσεις. Προσαρμόστηκα γρήγορα στην Αθήνα.

Είμαστε δίδυμοι με τον αδελφό μου. Δεν κάνουμε πολλή παρέα, έχουμε διαφορετικά γούστα. Πιο προστατευτική είμαι εγώ με εκείνον.

Οι φίλες μου με αγαπούν και τις αγαπώ κι εγώ» είπε μεταξύ άλλων για τον πυρήνα ανθρώπων που έχει γύρω της.

Μαρία Καλοφώνου: «Ξεκίνησα να της λέω τις αλήθειες μία μία»

Στην εκπομπή μίλησε η γιατρός της Ιωάννας, Μαρία Καλοφώνου, στην οποία η Ιωάννα δήλωσε ότι χρωστάει πολλά και ότι τη θεωρεί «μητέρα» της.

«Δεν ήμουν πάντα ευχάριστη για την Ιωάννα. Της είπα τα πράγματα από την αρχή όπως ήταν. Είναι δύσκολο να λες σκληρά λόγια σε έναν νέο, όμορφο άνθρωπο αλλά άντεξε» είπε.

«Ξεκίνησα να της λέω τις αλήθειες μία μία χωρίς να την απογοητεύσω αλλά και χωρίς να της κρύψω πράγματα. Η πιο σημαντική στιγμή μας ήταν όταν η Ιωάννα κοιμόταν. Υπήρξε πολύ μεγάλη αγωνία στο πρώτο χειρουργείο γιατί δεν ξέραμε πόσο βαθιά είχε πάει το έγκαυμα. Άλλη μία σημαντική στιγμή ήταν όταν λίγο πριν φύγει, η Ιωάννα είδε το πρόσωπό της. Το είδαμε μαζί. Επίσης όταν ανακοινώθηκε στην Ιωάννα ότι συνελήφθη η δράστης. Ήταν ένας άνθρωπος μέσα στο σκοτάδι πριν, ένας άνθρωπος χαμένος γιατί έψαχνε να καταλάβει τι συμβαίνει. Εκεί έγινε ένα κλικ.

Έχουμε μεγάλο δρόμο. Έχουμε κάνει 9 χειρουργεία μέχρι τώρα. Δεν υπάρχει η τέλεια μέθοδος. Δυστυχώς υπάρχουν τόσες πολλές μέθοδοι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι τέλειο για να αντικαταστήσει το καμένο δέρμα. Το ιδανικό θα ήταν να αλλάξουμε το δέρμα με ένα λειτουργικό» είπε και εξήγησε τη διαδικασία «τεντώματος» δέρματος για να καλύψει τις ουλές και να δείχνει πιο φυσιολογικό» είπε η γιατρός της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή