Τα ζώδια της ημέρας (20/11)

Kριός

Μπορείτε να ξεπεράσετε δυσκολίες, να αποφύγετε κακοτοπιές και να, μείνετε, τελικά, ευχαριστημένοι από τις εξελίξεις. Προσοχή στην υγεία και στην φροντίδα της.

Ταύρος

Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ερωτικά αρκεστείτε σε ότι καλό μπορεί να σας δοθεί τώρα. Οι ψυχολογικές πιέσεις δεν αντιμετωπίζονται επιπόλαια.

Δίδυμοι

Συγκρατείστε λίγο τον παρορμητισμό σας και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε αποφάσεις πριν αφήσετε το χρόνο να σας αποκαλύψει ανθρώπους και καταστάσεις.

Καρκίνος

Η πρόσφατη έκλειψη εντείνει ψυχολογικές και οικονομικές ανάγκες. Οι μέρες αυτές λοιπόν θα είναι επεισοδιακές και αρκετά καταναλωτικές. Αποφύγετε εκνευρισμούς και παρεξηγήσεις.

Λέων

Φανείτε δοτικοί στο περιβάλλον και αποφύγετε εκείνους που σας εκνευρίζουν.Ωστόσο παρά την όποια ταλαιπωρία που θα περάσετε, η τύχη δεν θα σας λείψει.

Παρθένος

Η χτεσινή έκλειψη σας φέρνει μία άσχημη διάθεση και θα σας επηρεάσει γενικά αλλά σύντομα, θα ξαναβρείτε την αυτοπεποίθηση και το θάρρος σας.

Ζυγός

Σας επηρέασε κι εσάς η έκλειψη γι αυτό μην είστε καταπιεστικοί με τους ανθρώπους που σας αγαπούν και μη μιλάτε για τα προσωπικά σας σ’ αυτούς που δεν μπορούν να σας καταλάβουν.

Σκορπιός

Μεγάλη κινητικότητα παρουσιάζει ο κοινωνικός και ο αισθηματικός τομέας και είναι πιθανό μια γνωριμία ή μια συζήτηση να σας ανοίξει καινούριους δρόμους. Πολλές οι κινήσεις και οι συζητήσεις που θα κάνετε.

Τοξότης

Να είστε προσεκτικοί στις παρέες σας και να αποφύγετε να θίξετε αλήθειες που κάποιους τους ενοχλούν. Επίσης προστατέψτε καλά ότι έχετε να κρύψετε για να μην μαθευτεί.

Αιγόκερως

Προγραμματίστε μία επέκταση της δραστηριότητας σας και παραμείνετε αφοσιωμένοι στην εργασία σας. Μια ευχάριστη αλλαγή στα αισθηματικά σας θα σας βοηθήσει να περάσετε ευχάριστα.

Υδροχόος

Μην ξοδεύετε την ενεργητικότητα σας σε τρεχάματα και συζητήσεις και μην αφήνετε τα δικά σας συμφέροντα να τα διαχειρίζονταν τρίτοι. Φανείτε συντηρητικοί σε οικονομικά θέματα.

Ιχθύες

Για μερικούς, μια ευχάριστη μετακίνηση είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτές τις μέρες. Υπολογίστε ότι δεν θα καλυφθείτε οικονομικά όταν το χρειάζεστε και έγκαιρα εντοπίστε την πηγή που θα σας εφοδιάσει.

Πηγή : https://elle.gr/zodia/ta-zodia-tis-imeras-20-11/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή