Τρεις από τις πολλές και αληθινές ιστορίες κακοποίησης που άκουσε το Χαμόγελο του Παιδιού(VIDEO)

Τρεις αληθινές ιστορίες κακοποίησης από τις χιλιάδες που εκτυλίσσονται γύρω μας.

Με τη φράση «Ποτέ δε φταις εσύ» το Χαμόγελο του Παιδιού δίνει στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό κείμενο με τρεις αληθινές μαρτυρίες κακοποίησης ανηλίκων, από τις εκατοντάδες που χειρίστηκε μέσα από την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056.

«Πολλά βράδια ο μπαμπάς έρχεται και κοιμάται μαζί μου. Βρήκα το θάρρος να το πω στη μαμά μου αλλά δεν με πίστεψε. Με κατηγόρησε ότι θέλω να καταστρέψω την οικογένειά μας», ξεκινάει η πρώτη μαρτυρία από μία νεαρή η οποία υπέστη κακοποίηση από τον ίδιο της τον πατέρα και βρήκε απέναντί της μέχρι και την ίδια της τη μητέρα.

“ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ», ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΕΑΡΗ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΣΤΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ.”

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία από το ίδιο το «Χαμόγελο του Παιδιού» μόνο το 2020 υπήρξαν 1123 καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, εκ των οποίων μόλις οι 803 παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα ενώ 320 έφτασαν στην Ελληνική Αστυνομία.

Κύριο γνώρισμα των θυμάτων της σεξουαλικής κακοποίησης, είναι οι ενοχές που τους δημιουργούνται από τον θύτη, γεγονός που οδηγεί σε ντροπή και κατά συνέπεια σε σιωπή.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο παρακάτω:

Πηγή: https://www.womantoc.gr/life/article/polla-vradia-o-babas-erxetai-kai-koimatai-mazi-mou

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή