Κώστας Τζιούμης: «Διευκολύνουμε σταθερά την καθημερινότητα των δημοτών μας» (Εικόνες)

Η Δ.Ε.Y.Α. Τρίπολης ενόψει της χειμερινής περιόδου εντείνει τις εργασίες καθαρισμού όλων των φρεατίων σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου ΤρίποληςΣυγκεκριμένα, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός όλων των φρεατίων και των αγωγών ομβρίων της Δημοτικής Ενότητας Κορυθίου, περιλαμβανομένων των χωριών Ζευγολατιό, Παρθένι, Αγιωργήτικα, Στενό, Νεοχώρι. Παράλληλα κρίθηκε απαραίτητο να γίνει άμεσα και αντικατάσταση στις φθαρμένες σχάρες και να τοποθετηθούν μεγαλύτερες όπου χρειαστεί. Αξίζει να σημειωθεί πως καθ΄ όλη την διάρκεια του καθαρισμού ήταν παρόντες σχεδόν όλοι οι πρόεδροι των χωριών, οι οποίοι γνωρίζοντας καλά την περιοχή βοηθούσαν τα συνεργεία στην υπόδειξη των φρεατίων που χρήζουν επείγουσα αποκατάσταση και συντήρηση.

Οι πρόεδροι μετέφεραν τις ευχαριστίες στο Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη για την άμεση επέμβαση και κινητοποίηση, ενόψει των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προβλέπονται, και τόνισαν πως η καθημερινότητά τους βελτιώνεται σταθερά και ποιοτικά με όλες αυτές τις επεμβάσεις.

Τέλος, σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΤ κ. Χατζόπουλος Στέφανος τόνισε πως: η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καθαρισμού σχαρών και φρεατίων υδροσυλλογής και αποχέτευσης όμβριων υδάτων, με στόχο τη διατήρηση των φρεατίων και των σχαρών στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε το δίκτυο να μπορεί  να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό, όταν αυτό απαιτηθεί. Παράλληλα, το πρόγραμμα θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα και στις υπόλοιπες περιοχές με στόχο τον γενικό καθαρισμό του δικτύου και την αποφυγή οχλήσεων από εμφράξεις».

Περισσότερες εικόνες εδώ https://www.facebook.com/DimosTripolisofficial/posts/452515526474027

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή