Τα ζώδια της ημέρας (01/01)

Κριός

Έχετε την ευκαιρία να συνεχίσετε την εορταστική σας δραστηριότητα και σήμερα. Δείτε ανθρώπους και κάντε μικρές εκδρομές σε κοντινά σας μέρη.

Ταύρος

Περάστε τη σημερινή μέρα με ότι σας ευχαριστεί. Συγκεκριμενοποιήστε και σκεφτείτε τις επιθυμίες σας για το χρόνο που υποδεχτήκατε και δείτε πως θα τα καταφέρετε να τις πραγματοποιήσετε.

Δίδυμοι

Μάλλον θέλετε λίγη ησυχία για σήμερα και καλά θα κάνετε να μην παρασύρεστε από προσκλήσεις, ή προτροπές τρίτων, ιδιαίτερα αν δεν σας ξέρουν καλά και δεν μπορούν να σας περιποιηθούν όπως θέλετε.

Καρκίνος

Οι εορτές είναι το δυνατό σας σημείο και τώρα που έφτασαν δείχνετε το καλύτερό σας πρόσωπο στους άλλους. Μην το παρακάνετε όμως και μην κουράζεστε υπερβολικά.

Λέων

Έχετε τον τρόπο και να διασκεδάσετε λίγο περισσότερο και να δείτε ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Τα παιδιά είναι και σήμερα στο προσκήνιο για τους περισσότερους από εσάς.

Παρθένος

Είστε ικανοποιημένοι από την εορταστική ατμόσφαιρα και τις δραστηριότητές σας. Αποφύγετε όμως σήμερα να πείτε τη γνώμη σας σε εκείνους που σας ενόχλησαν άθελά τους.

Ζυγός

Έχετε εκπαιδευτεί να απομονώνετε τις δυσκολίες και να βρίσκετε την καλή εκδοχή των όσων συμβαίνουν γύρω σας. Λίγη παραπάνω κούραση είναι φυσικό να σας ταλαιπωρεί σήμερα.

Σκορπιός

Ξεκινά μια ενδιαφέρουσα χρονιά και μόνο στη σκέψη των όσων σχεδιάζετε να κάνετε νιώθετε ικανοποιημένοι. Η μέρα σας βοηθά να επικοινωνήσετε με απομακρυσμένους συγγενείς και φίλους.

Τοξότης

Χαίρεστε τις αλλαγές που έφεραν οι εορταστικές μέρες στην καθημερινότητά σας, μα πιο πολύ χαίρεστε για την ικανοποίηση και τα χαμόγελα που χαρίσατε εσείς σε κάποιους ανθρώπους με δυσκολίες.

Αιγόκερως

Καλλιεργήστε εναλλακτικές σε περίπτωση που ένα εορταστικό πρόγραμμα δεν έγινε όπως θα θέλατε. Σήμερα είναι μέρα χαράς και αισιοδοξίας και έτσι πρέπει να την απολαύσετε.

Υδροχόος

Η επικοινωνία με τους άλλους σας έφερε χαρά και σας άνοιξε προοπτικές για το μέλλον. Κάποιες κουβέντες στο φιλικό περιβάλλον είναι ουσιαστικές για το μέλλον.

Ιχθύες

Η συναισθηματική σας φόρτιση βρίσκει διέξοδο και αυτό είναι καλός οιωνός για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Φανείτε σταθεροί σε εποικοδομητικές αποφάσεις.

πηγή : https://elle.gr/zodia/ta-zodia-tis-imeras-01-01/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ