Τα ζώδια της ημέρας (02/01)

Κριός

Μια εστία αντιπαράθεσης αρχίζει να ανάβει στον τομέα των σχέσεων την οποία πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Μην ξεπερνάτε όρια και μην δείχνετε τον εκνευρισμό σας.

Ταύρος

Μια εστία αντιπαράθεσης αρχίζει να ανάβει στον τομέα των σχέσεων την οποία πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Μην ξεπερνάτε όρια και μην δείχνετε τον εκνευρισμό σΤα

Η μέρα θα φέρει νευρικότητα ή καθυστερήσεις στην ερωτική σας ζωή. Οι προσκλήσεις που θα σας γίνουν θα κρύβουν ενδιαφέρον και καλό θα είναι να μην τις απορρίψετε.

Δίδυμοι

Από ότι διαφαίνεται οι περισσότεροι γιορτάζετε ακόμα σε οικείο περιβάλλον και όχι σε ταξίδια ή σε μετακινήσεις. Πλησιάστε περισσότερο τους δικούς σας.

Καρκίνος

Για λίγο κοπάζει το άγχος στα επαγγελματικά σας χωρίς να σημαίνει ότι τα μεγάλα προβλήματα έχουν λυθεί. Φανείτε ρεαλιστές στις επιλογές σας.

Λέων

Για εσάς διαμορφώνεται καλύτερα το διάστημα αλλά οξύνεται λίγο ένα οικονομικό ζήτημα τις επόμενες μέρες .Προγραμματίστε τις δραστηριότητες της εβδομάδας με κάποια ελαστικότητα.

Παρθένος

Αποφύγετε να κάνετε έξοδα για τα οποία μπορεί να μετανιώσετε αργότερα, μην κλείνετε συμφωνίες και μην δίνετε υποσχέσεις αν δεν είστε σίγουροι όχι μόνο για αυτές αλλά και για οτιδήποτε θα φέρουν αργότερα.

Ζυγός

Στα αισθηματικά σας θα παρατηθεί νευρικότητα ή εμπλοκή. Καλλιεργήστε εναλλακτικούς τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς.

Σκορπιός

γίνετε περισσότερο εκδηλωτικοί στα αισθηματικά σας. Ωστόσο φροντίστε να έχετε την ανάλογη «πυρασφάλεια» για να αποφύγετε τις ανοικτές αναμετρήσεις.

Τοξότης

Σας δίνεται η ευκαιρία για ένα ευχάριστο διάλειμμα, για ένα σύντομο ταξίδι και για λίγη ξενοιασιά έστω και αν πρέπει να βρεθείτε σε χώρους στους οποίους χρειάζεται να πάρετε προφυλάξεις.

Αιγόκερως

Έχετε αρχίσει να συνηθίζετε μια δύσκολη συμπεριφορά κάποιου ανθρώπου, αλλά θα βρείτε τον τρόπο να μην επηρεάζεστε και να μην εκνευρίζεστε εξ αιτίας του.

Υδροχόος

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας θέλει στις επάλξεις των όσων σας ενδιαφέρουν άμεσα. Οικονομικά διατηρήστε την εποπτεία των εξόδων σας, ιδιαίτερα αυτών που διοχετεύονται στην εργασία.

Ιχθύες

Φροντίστε να έχετε καλυμμένα τα νώτα σας, μην προκαλείτε εκείνους που μπορούν να σας βλάψουν, κυρίως επαγγελματικά, και ταχτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί στον εργασιακό σας χώρο.

πηγή : https://elle.gr/must-see/ta-zodia-tis-imeras-02-01/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ