Τα δύο ζώδια που θα διαπρέψουν το 2022

0
83

Πριν λίγες ημέρες μιλήσαμε για τα πιο τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς, αλλά και εκείνα που θα δυσκολευτούν περισσότερο. Επίσης, αναφερθήκαμε σε όσα θα γνωρίσουν μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να αποκαλύψουμε και τους «υπερτυχερούς» του 2022. Ναι, ορισμένοι θα περάσουν καλά, αλλά αυτά τα δύο ζώδια θα ζήσουν μια υπέροχη χρονιά – σε όλους τους τομείς.

Σύμφωνα με την Νεοϋοερκέζα αστρολόγο, Courtney O’Reilly, για τον επόμενο ενάμησι χρόνο Σκορπιοί και Ταύροι (αλλά και όσοι έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια) επηρεάζονται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Οι ημερομηνίες τις οποίες πρέπει να προσέξουν και να εκμεταλλευτούν περισσότερο είναι οι 30 Απριλίου, 15 Μαίου, 25 Οκτωβρίου και 8 Νοεμβρίου, καθώς οι εκλήψεις εκείνων των ημερών τούς ευνοούν, ακόμη περισσότερο.

Τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε, Ταύροι και Σκορπιοί, θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Έμπνευση και διάθεση για νέα πράγματα τους κατακλύζει, ενώ σε μεγάλο βαθμό θα έρθουν σε πραγματική επαφή με τον εσωτερικό τους κόσμο. Θα κατανοήσουν τι θέλουν πραγματικά, ποιοι είναι και πώς να πορευτούν στη συνέχεια. Όντας ζώδια, τα οποία λειτουργούν αρκετά με βάση το πρόγραμμα και τις παραδόσεις (κυρίως ο Ταύρος), θα καταφέρουν να ζήσουν στο «εδώ και τώρα» και να χαρούν την κάθε στιγμή. Οι εκλείψεις και οι κινήσεις των πλανητών τους ευνοούν, γι’ αυτό και πρέπει να εκμεταλλευτούν τη νέα χρονιά στο έπακρο.

πηγή : https://www.marieclaire.gr/horoscope/ta-dio-zodia-pou-diaprepsoun-to-2022/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ