Οι Α.με.Α. εν δράσει βρέθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

0
12

Δοκιμή Χιονο-Aμαξιδίου Ottobock ScoutCrawler (video&photos)

Δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε το χιονο – αμαξίδιο Ottobock ScoutCrawler στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Είναι ιδανικό για χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου με μέτρια έως καλή λειτουργικότητα στα χέρια. Μπορεί να προσαρμόσει πάνω του τα περισσότερα χειροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια και είναι ικανό να σηκώσει έως 145 κιλά ( βάρος χρήστη μαζί με το αμαξίδιό του ). Αναπτύσσει ταχύτητα μέχρι 6χλμ / ώρα, έχει αυτονομία μπαταρίας έως 12 χλμ και είναι ασφαλές μέχρι 17% κλίση. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αμμώδη ή λασπώδη περιοχή.

Ευχαριστούμε το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού για την δωρεάν παραχώρηση του ScoutCrawler καθώς και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου για την βοήθεια και την άψογη φιλοξενία που μας προσέφεραν.

Με εκτίμηση,

Παρασκευόπουλος Τάκης

Α.με.Α. εν δράσει

Οι Α.με.Α. εν δράσει βρέθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ( τοποθεσία Κελλάρια ) όπου δοκίμασαν και σας παρουσιάζουν το Χιονο – αμαξίδιο ScoutCrawler.Ευχαριστούμε το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού & το προσωπικό του για την άψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία του!Απολαύστε το video & τις φωτογραφίες !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ