Τα ζώδια της ημέρας 11/1

0
19

Ώρα για όνειρα, σχέδια, επιθυμίες αλλά και για καλές ανθρώπινες πράξεις! Αυτή την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022, ο Ήλιο από το ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζει την θετική γωνία εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ (20ο 52’)


Αυτό το τρυφερό εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, προσφέρει μία όμορφη πινελιά στην ημέρα μας, όπου είμαστε πιο τρυφεροί,συγκαταβατικοί και συναισθηματικοί έτοιμοι να μοιράσουμε αγάπη αλλά και να δεχθούμε και τα δώρα της. Ο αισθησιασμός, ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα γλυκάνουν για τα καλά τις ανθρώπινες σχέσεις. Η τέχνη γίνεται  μία όμορφη διέξοδος δημιουργικότητα!


Εκφράστε ελεύθερα αυτά που αισθάνεστε, αφεθείτε στο όνειρο, δείτε πολλές από τις επιθυμίες μας να οδεύουν σιγά – σιγά σε στάδιο υλοποίησης … Πείτε ναι σε κάθε τι δημιουργικό!

Τα ζώδια και οι ωροσκόποι που ευνοούνται περισσότερο είναι του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), αλλά και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα εκείνοι του 3ου δεκαημέρου.

Πότε θα έρθει στην αγκαλιά σου ο έρωτας που περιμένεις;

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724!


ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικά όνειρα και επιδιώξεις, είναι πλέον πρωτεύων στόχος για σένα! Εξομαλύνονται εργασιακές σχέσεις και είσαι τώρα ιδιαίτερα δημιουργικός και αυτό αναγνωρίζεται. 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρχονται όμορφες ονειρικές στιγμές, είτε στον έρωτα, είτε γενικότερα στις διαπροσωπικές επαφές σου. Έρχεσαι πιο κοντά με ανθρώπους, κάνεις ευχάριστες συζητήσεις και εκφράζεις την αισιοδοξία σου. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Έντονη σεξουαλικότητα σε διακρίνει και είναι η κατάλληλη στιγμή για δράσεις σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, χωρίς όμως να παρασυρθείς σε αλόγιστα έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον σύντροφο σου έχεις καλύτερο συναισθηματικό δέσιμο και γενικότερα έχεις την επιθυμία να δημιουργήσεις ένα  πιο συναισθηματικό κλίμα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως υπάρξει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, το οποίο θα μιλήσει ουσιαστικά στην καρδιά σου.

ΛΕΩΝ

Το επαγγελματικό περιβάλλον γίνεται πιο αρμονικό και οι συναδελφικές σχέσεις βελτιώνονται. Ομορφαίνεις και είσαι γεμάτος ενέργεια! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος θα υπάρχει πολύ ευχάριστο κλίμα με το σύντροφο σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος θα υπάρξει η δυνατότητα μίας νέας συναισθηματικής γνωριμίας. 

ΖΥΓΟΣ

Θα σε απασχολήσει το ερωτικό παρελθόν, σε μορφή αναμνήσεων και μίας γλυκιάς νοσταλγίας . Το οικογενειακό κλίμα γίνεται πολύ πιο συναισθηματικό και το δέσιμο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, πιο ισχυρό. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σκέψη, οι ιδέες αλλά και η επικοινωνιακή σου δράση κινούνται κυρίως με βάση το συναίσθημα. Ίσως υπάρξει μία νέα συναισθηματική γνωριμία, μέσω διαδικτύου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείς να αναμένεις συναισθηματική επιβεβαίωση, αισθησιασμό, όπως και χρηματική βελτίωση αυτήν την περίοδο! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε διακρίνει έντονος ερωτισμός, επιδιώκεις και καταφέρνεις να περάσεις ονειρικές στιγμές, είσαι συναισθηματικός, δένεσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς και οι εξομολογήσεις συναισθήματος, είναι ασταμάτητες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άφησε την ανεπτυγμένη φαντασία και δημιουργικότητα σου, ελεύθερη. Ίσως δείξεις ενδιαφέρον σε ένα απαγορευμένο έρωτα, προσοχή μόνο σε εξιδανικεύσεις προσώπων και καταστάσεων. 

ΙΧΘΥΣ

Έχεις έντονο συναισθηματικό δέσιμο με το φιλικό σου κύκλο, πολλές εξομολογήσεις από καρδιάς και ψυχολογική υποστήριξη. 

πηγή : https://www.oroskopos.gr/nea/eksagono-hlioy-poseidona-111-tryferotita-kai-zestasia-25198

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ