Τροχαίο στη Βούλα: Με τι ταχύτητα κινούνταν το όχημα του Τζώρτζη Μονογυιού

Ο εμπειρογνώμωνας Παναγιώτης Μαδιάς, μηχανολόγος-μηχανικός αναλύει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα. Με τι ταχύτητα κινούνταν το όχημα.

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο με τη Φεράρι, μίλησε ο εμπειρογνώμωνας Παναγιώτης Μαδιάς, μηχανολόγος-μηχανικός στην «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο». Ο γνωστός εμπειρογνώμονας τροχαίων δυστυχημάτων, ανέλυσε τα δεδομένα αναζητώντας τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του οδηγού Τζώρτζη Μονογυιού.

«Μέσα σε τρεισήμισι μήνες είχαμε δύο θανατηφόρα ατυχήματα στο σημείο αυτό και λίγο πιο κάτω. Μετά τη στροφή που πήρε με επιτυχία η Φεράρι και με ταχύτητα 90-100χλμ, μπήκε σε μία ευθεία και μετά έγινε η πρόσκρουση στο δέντρο. Με βάση τις ζημιές στο αυτοκίνητο, αλλά και στον κορμό του δέντρου, δεν πρέπει να ήταν πάνω από 75χλμ την ώρα η ταχύτητα του αυτοκινήτου, ενώ δεν υπήρχαν ίχνη τροχοπέδησης ή πλάγιας ολίσθησης στο οδόστρωμα. Ευελπιστώ όταν γίνει καλά η σύζυγος του θύματος ή όταν προσκομιστεί υλικό βίντεο να απαντηθούν τα ερωτήματα».

Περισσότερα –> ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή