Τα ζώδια της ημέρας (03/02)

Κριός

Φερθείτε διπλωματικά, κρατήστε ασφαλή την περιοχή που κινείστε και μείνετε ανεπηρέαστοι από κάποια συμπεριφορά ανθρώπου του περιβάλλοντός σας.

Ταύρος

Σκεφθείτε αυτούς που αγαπάτε και ασχοληθείτε ουσιαστικά μαζί τους. Οικονομικά θα ξοδευτείτε αλλά είναι η κατάλληλη περίοδος να κλείσετε εκκρεμότητες!

Δίδυμοι

Ειδήσεις, συναντήσεις, συναναστροφές είναι μέσα στις επιθυμίες και στις δυνατότητές σας. Μπορείτε να κερδίσετε φίλους, να κάνετε γνωριμίες και να γίνετε ακόμα πιο κοινωνικοί. javascript:”;

Καρκίνος

Προφυλάξτε λίγο την οικογένεια και προνοήστε για τους μεγαλύτερους συγγενείς σας. Κάποιοι χρειάζεται να αλλάξετε τελείως επαγγελματικούς στόχους.

Λέων

Βρίσκετε εύκολα ακροατήριο για αυτά που θέλετε να πείτε και να πετύχετε. Οι επαφές σας προβλέπονται να κυλήσουν χωρίς εκπλήξεις.

Παρθένος

Επειδή τηρείτε πάντα το μέτρο σε όσα σας συμβαίνουν, κάποιοι θα ζητήσουν τη συμβουλή ή την συμπαράστασή σας σε δικά τους θέματα. Χαλαρώστε από τις υποχρεώσεις και τα άγχη σας για όσο μπορείτε. javascript:”;

Ζυγός

Φερθείτε διπλωματικά όταν σας πιέζουν να πάρετε θέση σε ζητήματα που δεν είναι του χαρακτήρα σας και κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από ότι μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση.

Σκορπιός

Διαπιστώνετε ότι οι άνθρωποι γύρω σας έχουν ανάγκη να τους ενθαρρύνετε ή να εγκρίνετε τη συμπεριφορά τους. Οι μέρες έχουν κάποια νευρικότητα, η οποία θα ξεπεραστεί με τη στάση σας!

Τοξότης

Κοινωνικά είστε ευχάριστη συντροφιά και γι αυτό και περιζήτητοι. Επιλέξτε ότι σας αφορά και σας ενδιαφέρει και πράξτε ανάλογα!

Αιγόκερως

Βελτιώστε τα αισθηματικά σας, ή κάνετε μια νέα αρχή! Η καλή οργάνωση σε όλους τους τομείς θα σας βοηθήσει να είστε απερίσπαστοι σε ότι κάνετε.

Υδροχόος

Αισθηματικά οι μέρες έχουν κάποια νευρικότητα και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε για όσα σας ενοχλούν, την στιγμή που σας ενοχλούν.

Ιχθύες

Καλύψτε τις ευαισθησίες σας και μην διστάσετε να είστε παρορμητικοί σε καταστάσεις που υπόσχονται κάτι ενδιαφέρον. Αποφύγετε να δώσετε λάθος εντυπώσεις στον άνθρωπο που σας αφορά.

πηγή : https://elle.gr/must-see/ta-zodia-tis-imeras-03-02/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!