Παναρκαδικός | Τρέχοντα θέματα και οικονομικός απολογισμός στο Δ.Σ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (2/2) η έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Παναρκαδικού, μετά από πρόσκληση του Προέδρου, Ηλία Καναβέτα.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος, Ηλίας Καναβέτας, ο Αντιπρόεδρος, Στέλιος Λουμπαρδιάς, ο Γενικός Γραμματέας, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος , ο ταμίας, Μάκης Μπουρτσουκλής, το μέλος, Αικατερίνη Σιάμπου και ο γιατρός, Χαράλαμπος Μιχαλόπουλος.

Σε ενωτικό και καλό κλίμα έγινε η ενημέρωση για τρέχοντα θέματα της ομάδας με τον Πρόεδρο, Ηλία Καναβέτα, να παρουσιάζει αναλυτικά τα έσοδα που έχει ο σύλλογος από χορηγίες και επιδοτήσεις, ταυτόχρονα με τα έξοδα που έχουν γίνει έως τώρα αλλά και τα ποσά που θα χρειαστούν τους επόμενους μήνες.

Επίσης, έγινε αγωνιστικός απολογισμός από τον μάνατζερ, Κώστα Λάγαρη, τον Γενικό Αρχηγό, Γιώργο Σωτηρόπουλο και τον προπονητή, Σάββα Καρυπίδη, με το Δ.Σ. να δηλώνει τη στήριξή του στον τεχνικό και στους ποδοσφαιριστές, ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι, να πετύχουν τον βασικό στόχο της παραμονής, με το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Αρη Σκάλας να είναι ιδιαίτερης σημασίας. Έγινε κατανοητό, πως δεν περισσεύει κανείς στην φετινή προσπάθεια του Παναρκαδικού και μόνο έτσι θα ανταπεξέλθει η ομάδα στις απαιτήσεις της σεζόν.

Ακολούθησε γεύμα όπου παραβρέθηκε το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής, Γιώργος Μουλόπουλος, και ο φίλος του συλλόγου, Διευθυντής του  Μουσικού Σχολείου Τρίπολης,  Βασίλειος Μπιστόλας. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή