Τα ζώδια της ημέρας (05/02)

Κριός

Γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί και περισσότερο δημοφιλείς μετά τη λύση που προέκυψε σε κάποιο επαγγελματικό σας ζήτημα. Τηρήστε τις υποχρεώσεις σας στην οικογένεια.

Ταύρος

Επαγγελματικά, φροντίστε να είστε αποτελεσματικοί, καθώς ευνοούνται κάποιες συνεργασίες ή παρουσιάζονται τομείς στους οποίους μπορείτε να κρατήσετε τον κεντρικό ρόλο.

Δίδυμοι

Οικονομικά, κάποιοι σχετικοί σας φόβοι δεν επαληθεύτηκαν και αυτό σας δίνει μια μεγάλη ανακούφιση. Αισθηματικά αφουγκραστείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας.

Καρκίνος

Ασχοληθείτε με αυτά που σας ευχαριστούν. Δώστε στον εαυτό σας πίστωση χρόνου από κάποιες πιεστικές υποχρεώσεις και ακολουθείστε πιστά κάποιες υποδείξεις ανθρώπων που σας στηρίζουν.

Λέων

Φανείτε σχολαστικοί όσον αφορά την τακτοποίηση κάποιων ζητημάτων υγείας. Στα προσωπικά σας, φανείτε διαλλακτικοί όταν υπάρχει διάσταση απόψεων με τους απέναντί σας.

Παρθένος

Η τύχη σας βοηθά αθέατα εκεί που την χρειάζεστε. Δώστε της όμως και τρόπους να σας υποστηρίξει και να μην κουραστεί να το κάνει. Δείξτε τα αισθήματά σας σε κάποιον άνθρωπο.

Ζυγός

Αυξάνονται οι δραστηριότητές σας σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στα κοινωνικά σας. Φροντίστε να διαχωρίσετε ανόμοιους ανθρώπους μεταξύ τους αν θέλετε να έχετε την ησυχία σας.

Σκορπιός

Στο τέλος της εβδομάδας διαφαίνονται κάποιες οικογενειακές ανάγκες τις οποίες πρέπει να διευθετήσετε με διπλωματικό τρόπο. Ζητήματα με οικονομικό χαρακτήρα γίνονται πιο προκλητικά.

Τοξότης

Εξακολουθείτε να δέχεστε ενισχύσεις από το περιβάλλον που ζείτε και εργάζεστε, χρειάζεται όμως να είστε περισσότερο επιλεκτικοί όταν αποφασίζετε με τι και ποιον θα ασχοληθείτε.

Αιγόκερως

Αισθηματικά η προσοχή είναι στραμμένη επάνω σας, γι αυτό φροντίστε ώστε η συμπεριφορά σας να έλκει και όχι να αποτρέπει. Είστε περισσότερο νοήμονες από όσο αφήνετε να διαφανεί!

Υδροχόος

Η πραγματικότητα είναι πιο απαιτητική απέναντί σας και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες προσαρμογές. Ο χαρακτήρας σας είναι ευπροσάρμοστος και σας επιτρέπει τους κατάλληλους ελιγμούς.

Ιχθύες

Προτεραιότητα έχουν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, αλλά και το θέμα των σχέσεων είναι στενά συνδεδεμένο με αυτές τις εξελίξεις.

πηγή : https://elle.gr/zodia/ta-zodia-tis-imeras-05-02/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
spot_img
spot_img

Πρόσφατα

Δημοφιλή