Τα ζώδια της ημέρας (07/02)

Κριός

Η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει περισσότερο αποφασιστικούς, δραστήριους και διεκδικητικούς σε επαγγελματικά θέματα. Αναζητήστε ευκαιρίες συνεννόησης με τους άλλους.

Ταύρος

Επαγγελματικά οι πονοκέφαλοι δεν καταστέλλονται. Φροντίστε λοιπόν να δράσετε πιο αποτελεσματικά, έστω και αν υπάρξουν άτομα ή αναποδιές που ανακόπτουν την πορεία σας προς την καταξίωση, τουλάχιστον προς το παρόν.

Δίδυμοι

Μια αναποδιά, μια καθυστέρηση ή κάποιο απρόβλεπτο γεγονός θα μπορούσαν να διαταράξουν τη ροή της καθημερινής σας ζωής και να δυσκολέψουν την καλή επαφή με τους συνεργάτες ή τους προϊσταμένους σας.

Καρκίνος

Είναι σίγουρο πως θέματα που υπάρχουν στην καθημερινή σας ζωή σάς κουράζουν, όμως οφείλετε να παραδεχτείτε πως υπάρχουν και ενδιαφέροντα πράγματα ανάμεσα σε αυτά που θεωρείτε πως πρέπει να ασχοληθείτε.

Λέων

Ο πρακτικός σχεδιασμός του οικονομικού σας πλάνου σύντομα θα αποδώσει καρπούς. Μην ενδώσετε στη διάθεση για περιττές σπατάλες, που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας. Προνοήστε.

Παρθένος

Φροντίστε να είστε προνοητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας. Η επιτυχία μιας επιδίωξης θα κριθεί από τον τρόπο που θα την επιχειρήσετε.

Ζυγός

Τολμήστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να διεκδικήσετε αυτά που νομίζετε ότι σας ανήκουν, αποφεύγοντας δυσαρέσκειες και φασαρίες.

Σκορπιός

Μην είστε απαιτητικοί με τους άλλους γιατί δεν μπορούν όλοι να είναι τόσο αλτρουιστές όσο εσείς. Βρείτε έναν περιστασιακό σύμμαχο στις δουλειές σας.

Τοξότης

Εξελίξεις που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα φέρνουν τα ποθούμενα αποτελέσματα, σε θέματα τουλάχιστον που αφορούν τις αξίες που εσείς θέτετε στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Λίγο περίεργο θα είναι αυτό το διάστημα για τους περισσότερους από εσάς. Μάθετε να φιλοσοφείτε κάπως την κατάσταση και να προσπαθείτε μέσα από τις ανάγκες σας να βλέπετε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά.

Υδροχόος

Η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνεται λίγο. Το θέμα είναι να φροντίσετε να μην εξανεμίσετε τις ευκαιρίες σας με παράλογα έξοδα ή αδιαφορία για το τι θα γίνει αύριο.

Ιχθύες

Όσοι έχετε προβλήματα με την υγεία σας ή με την υγεία ενός δικού σας δεν θα ήταν άσκοπο να προνοήσετε ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα και εμπόδια στις προοπτικές σας.

πηγή : https://elle.gr/zodia/ta-zodia-tis-imeras-07-02/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή