Μποροβήλος: “Πέραν των ΠΑΕ πρέπει να τιμωρούνται και φυσικά πρόσωπα”

O πρόερδος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και της Super League Interwetten, Γιώργος Μποροβήλος, μετά τη συνάντηση του με τον Λεύτερη Αυγενάκη έστειλε το μήνυμα του για τα περιστατικά βίας στον αθλητισμό.


Κατηγορία:

Super League Interwetten

O πρόερδος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και της Super League Interwetten, Γιώργος Μποροβήλος, μετά τη συνάντηση του με τον Λεύτερη Αυγενάκη έστειλε το μήνυμα του για τα περιστατικά βίας στον αθλητισμό.https://www.facebook.com/v2.0/plugins/like.php?action=&app_id=&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df2c44dc45cce848%26domain%3Dwww.arcadiasports.gr%26is_canvas%3Dfalse%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.arcadiasports.gr%252Ff2b490cde366c4c%26relation%3Dparent.parent&container_width=0&href=https%3A%2F%2Fwww.arcadiasports.gr%2Findex.php%2Ffootball%2Fsuperleague%2F72567-mporobhlos-peran-pae-prepei-na-timwrountai-fusika-proswpa&layout=button_count&locale=en_US&sdk=joey&send=false&show_faces=false  260 Google +0

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (8/2) με τον πρόεδρο της Super League Interwetten, Γιώργο Μποροβήλο, τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και τον πρόεδρο του ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρο, με βασικά θέματα τα φαινόμενα βίας μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη αλλά και η χρηματοδότηση από το στοίχημα για τις ομάδες.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και της ποδοσφαιρική λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, εξερχόμενος από τη συνάντηση αναφέρθηκε στα περιστατικά βίας και επισήμανες πως πρέπει να υπάξει τιμωρία σε φυσικά πρόσωμα ώστε να μην έχει μιμητές, η παραβατική συμπεριφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μποροβήλου:

“Έγινε μία εποικοδομητική κουβέντα για το θέμα της βίας, που μας επηρεάζει άμεσα.

Το δεύτερο σκέλος ήταν το θέμα του στοιχήματος που έχει να κάνει με την ενίσχυση των ομάδων στον δύσκολο καιρό. Είδαμε το πρόβλημα στις ομάδες με την ελλειπή παρουσία των φιλάθλων που συμπαρασύρει και άλλα προβλήματα όπως με χορηγούς και αξιώσεις κατόχων διαρκείας. Είπαμε να συναντηθούμε μετά από 2,5 με 3 μήνες για περισσότερα δεδομένα για να υπάρξει μία οικονομική ανακούφιση.

Σίγουρα και οι ομάδες θα κάνουν ενέργειες. Πολλές φορές οι συνέπειες είναι βαρύτατες για τις ομάδες. Για εμάς τις ΠΑΕ μεγάλο ρόλο θα παίξει και η τιμωρία φυσικών προσώπων. Να δούμε κάποια βελτίωση στο θέμα της βίας. Πέραν των ΠΑΕ πρέπει να τιμωρούνται και φυσικά πρόσωπα. Όταν δεν υπάρχει τιμωρία σε φυσικό πρόσωπο με παραβατική συμπεριφορά και αυτή επαναλαμβάνεται και έχει μιμητές. Να συνδράμουμε και στις Λέσχες. Και στο θέμα με τις Λέσχες. Με νομιμότητα και έλεγχο».

Ο Λεουτσάκος εκ μέρους της Super League 2 επισήμανε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Αυγενάκη για τη συνάντηση. Μας ενημέρωσε για το τι κινήσεις πρέπει να ακολουθήσουμε από εδώ και στο εξής για να σταματήσουμε αυτό το φαινόμενο της βίας. Σε δεύτερη φάση τον ενημερώσαμε πως θα είμαστε αρωγοί. Είχαμε μία ενημέρωση για το πως θα γίνει η κατανομή των χρημάτων από το Υπουργείο Οικονομικών. Η ενημέρωση είναι πως θα έχουμε συνάντηση μετά από 2,5 με 3 μήνες για να δούμε κατά πόσον αυτό το μόνιμη έσοδο θα είναι σε μία διαρκή και κανονική ροή για να ξέρουν οι ομάδες τι παίρνουν”.

Πηγή: arcadiasports.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή