Τα ζώδια της ημέρας (09/02)

Κριός

Να είστε προσεκτικοί και να μην ενθουσιάζεστε με παροδικές επιτυχίες ή μικρές χαρές που δεν δικαιολογούν τον όποιο εφησυχασμό σας.

Ταύρος

Προστατέψτε την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή και μην εκτίθεστε στο περιβάλλον σας.

Δίδυμοι

Η εργασία παρουσιάζει μια μικρή ανάκαμψη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να χαλαρώσετε από τις σοβαρές σας προσπάθειες.

Καρκίνος

Ένα τυχαίο περιστατικό θα σας βάλει σε σκέψεις και μπορεί να αναθεωρήσετε τις κοινωνικές σας επιλογές!

Λέων

Κερδίζετε τις εντυπώσεις στους τομείς που σας ενδιαφέρουν, αλλά αυτό πρέπει να συνοδεύεται και από αποτέλεσμα. Βελτιώστε σχέσεις με συνεργάτες και πελάτες.

Παρθένος

Να είστε προσεκτικοί στις επαγγελματικές σας σχέσεις και να μην πληγώνετε άθελά σας τους ανθρώπους που σας έχουν αδυναμία.

Ζυγός

Συνεννοηθείτε με εκείνους οι οποίοι βρίσκονται σε πλεονεκτικότερη θέση όταν έχετε κοινές επιδιώξεις. Αισθηματικά προσπαθήστε να δείτε και την πλευρά του συντρόφου σας.

Σκορπιός

Αισθηματικά μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και μην περιμένετε από τον σύντροφό σας να υποστηρίξει κάποια σας επιλογή, χωρίς να του έχετε προηγουμένως εξηγήσει τους λόγους για κάτι τέτοιο.

Τοξότης

Ο αυθορμητισμός σας και η ανάγκη σας να τραβήξετε για μια φορά ακόμα την προσοχή εκείνων που σας ενδιαφέρουν, μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες.

Αιγόκερως

Προσοχή στην εργασία και στις μετακινήσεις, στις ξαφνικές εξάρσεις του χαρακτήρα σας και στο ακροατήριο στο οποίο απευθύνεστε.

Υδροχόος

Μην ξεπερνάτε τις δυνατότητές σας, στις υποσχέσεις που δίνετε. Υπερασπιστείτε αποτελεσματικά κάποια θεωρία σας.

Ιχθύες

Η τακτική της δημιουργίας εντυπώσεων δεν σας είναι ωφέλιμη αυτήν την εποχή και θα πρέπει να την αποφύγετε!

πηγή : https://elle.gr/must-see/ta-zodia-tis-imeras-09-02/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή