Τρίπολη | Ξεκίνησαν οι εργασίες στο συντριβάνι της Πλατείας Αγίου Βασιλείου (pics)

Το σχέδιο της Ανάπλασης της Πλατείας Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη, έχει παρουσιαστεί εδώ και λίγο καιρό από το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, με τις αντιδράσεις των πολιτών να είναι “ανάμεικτες” ως προς το εγχείρημα αυτό.

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, ξεκίνησαν οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, γύρω από την πλατεία Αγίου Βασιλείου, οι οποίες έχουν ως εξής:

  • Η κίνηση των οχημάτων από την πλατεία Κολοκοτρώνη προς την πλατεία Εθν. Μακαρίου, θα γίνεται αποκλειστικά από το νότιο τμήμα της Κεντρικής πλατείας. Για το σκοπό αστό, μονοδρομείται η οδός Γεωργίου Α’ από την πλατεία Κολοκοτρώνη έως την Κεντρική πλατεία, καθώς και η Εθνομαρτύρων, από την Κεντρική πλατεία έως τη συμβολή με τη Νικηταρά.
  • Η κίνηση των οχημάτων από την πλατεία Εθν. Μακαρίου προς την πλατεία Κολοκοτρώνη, θα γίνεται δια των οδών Νικηταρά και 28ης Οκτωβρίου, θα διέρχεται μέσα από το βορειοανατολικό τμήμα της Κεντρικής πλατείας και θα διοχετεύεται στην Κύπρου. 
  • Η οδός Εθνομαρτύρων παραμένει διπλής κατεύθυνσης από τη Νικηταρά έως την πλατεία Εθν. Μακαρίου. Η οδός Ερμού πίσω από τον Άγιο Βασίλειο μετατρέπεται σε διπλής κατεύθυνσης.
  • Η κίνηση των πεζών στην Κεντρική πλατεία θα γίνεται στις περιμετρικές στοές της πλατείας. 

Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, έχουν ξεκινήσει και οι εργασίες στο γνωστό και αγαπημένο συντριβάνι της “Κεντρικής” πλατείας.

Κείμενο και εικόνες: arcadikanea.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή