Κώστας Τζιούμης: “Ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου μας, με σεβασμό παράλληλα στο περιβάλλον”

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της νέα μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στην Παλαιοχούνη, χθες Δευτέρα 14/2, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης προχώρησε σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέροντας:

“Σήμερα αφήνουμε πίσω ένα πρόβλημα.

Ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία της η μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιοχούνη. Είναι μία πολύ σημαντική μέρα για την Πελοπόννησο, γιατί λύνεται ένα χρόνιο πρόβλημα, αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων, που ταλαιπωρούσε πολλά χρόνια την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Δήμος Τρίπολης, με την εκφόρτωση του πρώτου απορριμματοφόρου εγκαινιάζει συμβολικά την έναρξη λειτουργίας της μονάδος, αφήνοντας έτσι πίσω του ένα πρόβλημα που τον έχει ταλανίσει τα προηγούμενα χρόνια, φέρνοντας στη μνήμη μας την περίοδο όπου τα σκουπίδια παρέμεναν στους δρόμους της πόλης και των χωριών μας, με τεράστιους κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

Εμείς, βέβαια, καταφέραμε να μην έχουμε αφήσει τα σκουπίδια στους δρόμους της Τρίπολης και των χωριών μας, κάνοντας νόμιμα προσωρινή διαχείριση.

Το έργο αυτό σηματοδοτεί, πλέον, μια νέα εποχή για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και διασφαλίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου μας, με σεβασμό παράλληλα στο περιβάλλον.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν από την αρχή έως σήμερα για να ολοκληρωθεί αυτό το μεγάλο έργο! “

Σημειώνεται, ότι ο Δήμος Τρίπολης και Ναυπλιέων, είναι οι δήμοι που θα αποστέλλουν τα απορρίμματά τους στην εν λόγω μονάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή