Τζιούμης κατά Σμυρνιώτη: “Κ. Σμυρνιώτη το «έργο» σας = η χωματερή στην Αγ.Τριάδα”

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης προχώρησε σε ανάρτηση με τίτλο ““Κ. Σμυρνιώτη το «έργο» σας = η χωματερή στην Αγ.Τριάδα”.

“Κ. Σμυρνιώτη το «έργο» σας = η χωματερή στην Αγ.Τριάδα.

Ο κ Σμυρνιώτης για άλλη μία φορά προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να προκαλεί θυμηδία.

Ας θυμηθούμε την περίοδο της θητείας του, όπου αρχικά τα σκουπίδια παρέμεναν στους δρόμους για μήνες με σοβαρό κίνδυνο της δημόσιας υγείας, πρόβλημα που «λύθηκε» με τη δημιουργία της παράνομης χωματερής στην Αγία Τριάδα με τις αμαρτωλές μεταφορές (για τις οποίες ήδη εκκρεμεί δίκη κακουργηματικού χαρακτήρα). Και είναι αυτονόητο πως για την ανικανότητά του και την αποτυχία του στη διαχείριση των απορριμμάτων πάντα φταίνε κάποιοι άλλοι κι όχι αυτός που διοικεί. Τότε κατηγορούσε την παράταξη του αειμνήστου Παυλή, που ήταν μείζονα μειοψηφία, διοργάνωνε συγκεντρώσεις και πορείες έξω από το κτίριο της Περιφέρειας και σήμερα κατηγορεί εμάς που τότε ήμασταν ελάσσονα μειοψηφία.

Επίσης, να του θυμίσω πως για το θέμα του κλεισίματος του Πλατώματος οδηγήθηκε στη συμμόρφωση με τη δικαστική απόφαση, ύστερα από πίεση της τότε αντιπολίτευσης, ενώ ο ίδιος αρχικά έκανε εισήγηση στο ΔΣ για άσκηση ένδικων μέσων προκειμένου να ανατραπεί η δικαστική απόφαση (ας διαβάσει, αν το έχει ξεχάσει, τα πρακτικά του δημ. συμβουλίου).

Κλείνοντας, να τονίσω ότι εμείς, κ. Σμυρνιώτη κλείσαμε τις χωματερές που ΕΣΕΙΣ ανοίξατε! Κάνουμε για πρώτη φορά νόμιμη διαχείριση χωρίς να πληρώνει πρόστιμα ο δήμος, ενώ συνεχίζει να πληρώνει πρόστιμα για τη δική σας χωματερή, την οποία μπορεί εύκολα να «θαυμάσει» κάθε δημότης της πόλης μας πηγαίνοντας μια βόλτα στην περιοχή της Αγ. Τριάδας. Τέλος, έχοντας βασικό μέλημά μας την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος, δεν ταλαιπωρήσαμε τους συμπολίτες μας αφήνοντας για μήνες τα σκουπίδια στους δρόμους.

Δυστυχώς για εσάς, κ. Σμυρνιώτη οι πολίτες δεν ξεχνούν τα «έργα σας»…Ευτυχώς βλέπουν και συγκρίνουν.”

Βρείτε τη δημοσίευση του Κώστα Τζιούμη –> ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
spot_img
spot_img

Πρόσφατα

Δημοφιλή