Συνέντευξη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στον Alpha 98,9

Η έναρξη της μεταβατικής φάσης της κεντρικής διαχείρισης απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτέλεσε ένα από τα αντικείμενα της συνέντευξης την οποία ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας έδωσε το μεσημέρι την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, στο πανελλαδικής εμβέλειας ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9.

Ο περιφερειάρχης, εξ άλλου, αναφέρθηκε και στην επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ειδικότερα της εμβληματικής γραμμής Κόρινθος – Ναύπλιο, της “γραμμής των αρχαιολογικών χώρων”, όπως αποκαλείται.

Ειδικότερα, ο Π. Νίκας μιλώντας στον δημοσιογράφο Χάρη Ντιγριντάκη σημείωσε ότι η έναρξη της κεντρικής διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα οδηγήσει στην απαλλαγή της περιοχής από τον βραχνά των σκουπιδιών, ο οποίος την ταλαιπωρούσε για δεκαετίες.

Εξ άλλου, αναφερόμενος στο θέμα του σιδηροδρόμου, ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι αναμένει μέσα στον ερχόμενο Μάρτιο, στην Τρίπολη, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ Σπύρο Πατέρα, με τον οποίο θα συζητηθεί -πέρα από το χρονοδιάγραμμα της επαναλειτουργίας της “γραμμής των αρχαιολογικών χώρων”- και η προοπτική για σταδιακή επαναλειτουργία του μετρικού δικτύου της Περιφέρειας, τόσο στο πλαίσιο της εμπορικής, όσο και της τουριστικής αξιοποίησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή