Τα ζώδια της ημέρας (21/02)

Κριός

Η εργασία απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και οξύνοια εκ μέρους σας, καθώς η τάξη πραγμάτων δείχνει να έχει διαταραχθεί από αστάθμητους παράγοντες.

Tαύρος

Αισθηματικά είστε πιεσμένοι από τις απαιτήσεις ή τη στάση του συντρόφου σας, τις προσωπικές σας ανεκπλήρωτες επιθυμίες και από την αναζήτηση διεξόδου σε θέματα πρακτικά.

Δίδυμοι

Προνοήστε για το πώς να λειτουργήσετε σε ενδεχόμενη, νέα, οικογενειακή αναστάτωση! Στην πορεία ανακαλύπτετε ότι τα περισσότερα θέματα σας θορύβησαν άδικα.

Καρκίνος

Δείξτε υπομονή και υπηρετήστε καλύτερα τα σχέδιά σας. Είναι η εποχή που μπορείτε να πλησιάσετε τους κατάλληλους ανθρώπους και να προβάλετε τα καλά σας στοιχεία.

Λέων

Αισθηματικά είστε καλύτερα από άλλες φορές, αλλά θέλετε η κατάσταση να είναι περισσότερο στα μέτρα σας. Επαγγελματικά, δηλώσετε ενδιαφέρον για ότι διαδραματίζεται γύρω σας.

Παρθένος

Όσο και αν έχετε δίκαιο στις εκτιμήσεις, στις επιλογές και στη συμπεριφορά σας, τα θέματα που σας απασχολούν και οι διεκδικήσεις σας, θα αργήσουν να πραγματοποιηθούν.

Ζυγός

Προσοχή χρειάζονται τα θέματα στα οποία λειτουργείτε αυθόρμητα, επειδή σας ενθουσιάζουν και μπορεί να σας εκθέτουν στο περιβάλλον σας.

Σκορπιός

Η εβδομάδα δοκιμάζει τις αντοχές σας, αλλάζει τις προτεραιότητές σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με το παρελθόν και ό,τι έχετε απομακρύνει από το οπτικό σας πεδίο.

Τοξότης

Είναι η περίοδος που θα κλείσει οριστικά κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς και θα ανοίξει άλλους, πιο προσοδοφόρους για εσάς που δεν εφησυχάζετε.

Αιγόκερως

Υποστηρίξτε με τις ενέργειες και τη στάση σας ότι εξυπηρετεί το συμφέρον σας. Αισθηματικά φανείτε τολμηροί αποφασιστικοί και επινοητικοί.

Υδροχόος

Βιαστείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να κρατήσετε τα κεκτημένα και να βάλετε τάξη στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Υπάρχει πολύ υλικό που χρειάζεται επεξεργασία.

Ιχθύες

Μόνον εσείς μπορείτε να ξεχωρίσετε τι είναι χρήσιμο και τι όχι! Διακρίνετε πότε και που σας εξυπηρετεί να μιλήσετε, να διεκδικήσετε και να κατοχυρώσετε τα πεδία της δράσης σας.

πηγή : https://elle.gr/must-see/ta-zodia-tis-imeras-21-02/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή