22/2/22: Η ημέρα των “2”! – Γιατί είναι ξεχωριστή η «Twosday»;

Η ημερομηνία αυτή εμφανίζεται μια φορά, ενώ στις 22:22 το βράδυ αρκετοί είναι αυτοί που θα αναζητήσουν ένα σύνολο από σημάδια, ακόμη και ασυνήθιστα γεγονότα

Από την έναρξη της σημερινής ημέρας, χρήστες των social media αλλά και διεθνή μέσα, εύχονται «happy Twosday», δηλαδή ευτυχισμένη «μέρα των δύο» και πολλοί διερωτώνται αν υπάρχει κάποιο ειδικό νόημα.

Η ημερομηνία αυτή εμφανίζεται μια φορά, ενώ στις 22:22 το βράδυ αρκετοί είναι αυτοί που θα αναζητήσουν ένα σύνολο από σημάδια, ακόμη και ασυνήθιστα γεγονότα.

Η ημερομηνία είναι γνωστή και ως «καρκινική», καθώς μπορεί κάποιος να τη διαβάσει και από τα αριστερά, αλλά και από τα δεξιά και να δείξει τo ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή 22/02/2022. Θα παρατηρήσετε ότι διαβάζεται με τον ίδιο τρόπο είτε από την αρχή είτε από το τέλος. Καρκινικές επιγραφές ονομάζονται συμμετρικές φράσεις οι οποίες μπορούν να διαβαστούν είτε από την αρχή είτε από το τέλος.

Παράλληλα, το γεγονός ότι η «Twosday» πέφτει Τρίτη, δηλαδή τη δεύτερη ημέρα της εβδομάδας, σηματοδοτεί -σύμφωνα με αριθμολόγους- ένα ορόσημο.

Πηγή: kathimerini.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή