Παναρκαδικός | Συζήτηση με χορηγούς και φίλους για το μέλλον της ομάδας

Την ευκαιρία για μία εποικοδομητική συζήτηση με φίλους και χορηγούς της ομάδας είχαν οι άνθρωποι της διοίκησης του Παναρκαδικού στο γεύμα εργασίας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (19/2).

Ο Πρόεδρος, Ηλίας Καναβέτας, ευχαρίστησε τους μεγάλους χορηγούς που βρίσκονται στο πλάι του Τριφυλλιού και τους εξήγησε τα δεδομένα της φετινής σεζόν αλλά και τις μεγάλες απαιτήσεις της νέας χρονιάς.

Με τη σειρά τους, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι και φίλοι εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στις προσπάθειες της διοίκησης, αναγνώρισαν τις δυσκολίες, ενώ συζητήθηκαν τρόποι ενίσχυσης τόσο οικονομικής όσο και στελέχωσης του συλλόγου.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η θητεία της υπάρχουσας διοίκησης ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και συμφωνήθηκε να ξεκινήσει κύκλος συζητήσεων με επιχειρηματίες, Αρχές του τόπου και φίλους του Παναρκαδικού ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση στην επόμενη μέρα του συλλόγου.

Επιστολή απέστειλαν ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Νομικός Σύμβουλος, Βασίλης Μπρακουμάτσος.

Να σημειωθεί πως το «παρών» στη συνάντηση έδωσε και ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης.

Ο Παναρκαδικός θέλει, επίσης, να ευχαριστήσει για την παρουσία τους στη συνάντηση τις εταιρείες,

ΠΟΚΑΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΠΕ

FARGECO HELLAS

DEMO ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΆ

ΑΡΚΑΛ | ΘΕΟΔΩΡΟΣ Η. ΚΟΥΤΣΑΝΔΡΕΑΣ

Θα ακολουθήσει ευχαριστήριο γράμμα και επιστολή σε όλους όσους βοήθησαν τον σύλλογο στη φετινή, απαιτητική και γεμάτη αβεβαιότητα λόγω πανδημίας και οικονομικών δεδομένων, χρονιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή