Τα ζώδια της ημέρας (24/02)

Κριός

Η μέρα σας αναγκάζει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις συζητήσεις και τις συνεννοήσεις στα επαγγελματικά και πρακτικά σας θέματα. Φανείτε διαλλακτικοί προς τρίτους.

Ταύρος

Τα συναισθήματά σας δεν είναι εύκολα κατανοητά κατά κάποιον τρόπο και αυτό γιατί δεν είστε σίγουροι γι αυτό που θέλετε. Φροντίστε σήμερα να μείνετε μακριά από εστίες έντασης και παρεξηγήσεων.

Δίδυμοι

H μέρα κεντρίζει τα αισθήματά σας, δοκιμάζει κάπως τα νεύρα σας, αλλά παράλληλα σας επιτρέπει να διασκεδάσετε, να επικοινωνήσετε και να βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Καρκίνος

Η περίοδος έχει θετικές στιγμές αλλά θα πρέπει να εφαρμόσετε το μέτρο σε όλες σας τις προσδοκίες και ενέργειες. Οικονομικά, πριν ξοδέψετε το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να το ξαναγεμίσετε.

Λέων

Σκεφτείτε με ποιους μπορείτε να μιλήσετε όπως σας αρέσει και με ποιους όχι! Η μέρα δημιουργεί κάποιες επιπλέον οικονομικές υποχρεώσεις και σας αναγκάζει να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από όσα είχατε υπολογίσει.

Παρθένος

Αισθηματικά φροντίστε να λάβετε υπόψη και τις ανάγκες αλλά και τις ανασφάλειες του συντρόφου σας, ιδιαίτερα αν αντιμετωπίζει θέματα επαγγελματικής αναστάτωσης.

Ζυγός

Οι ευαισθησίες σας επηρεάζουν τη σημερινή σας διάθεση και είναι πολύ πιθανόν η ημέρα να εξελιχθεί πολύ διαφορετικά από ότι είχατε φανταστεί και περιμένατε. Συγκρατήστε τα νεύρα σας!

Σκορπιός

Θα κληθείτε να υπερασπιστείτε τις πολυτελείς αδυναμίες σας, τα όποια ακριβά σας γούστα και να δώσετε εξηγήσεις για οτιδήποτε περιττό σας δίνει χαρά.

Τοξότης

Τα γεγονότα επηρεάζουν τον ψυχισμό σας, τα αισθηματικά σας και γενικότερα τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Όσο όμως και αν κουράζεστε, συνεχίστε να υποστηρίζετε

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά σας και ιδιαίτερα οι ευαίσθητες ισορροπίες στις εκεί σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν το πρώτο μισό της ημέρας. Η ψυχραιμία σας εντείνει τους κάθε είδους ανταγωνισμούς και θίγει θέματα εγωισμού και προτεραιοτήτων.

Υδροχόος

Το δεύτερο μισό της μέρας προβλέπεται πιο ενδιαφέρον αν απαλλαγείτε από την κούραση και τις επιμέρους απογοητεύσεις. Προσέχετε τα αισθηματικά σας καθώς απαιτείται σύνεση και προσοχή εκ μέρους σας.

Ιχθύες

Αναβάλλετε τις σημερινές σημαντικές σας αποφάσεις και μην σπαταλάτε την ενέργεια και τις σκέψεις σας σε οτιδήποτε δεν αλλάζει και σε οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί τα πρακτικά σας θέματα.

πηγή : https://elle.gr/must-see/ta-zodia-tis-imeras-24-02/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή