Κώστας Τζιούμης: «Ανακαινίζουμε το σκοπευτήριο, στοχεύουμε σε πανελλήνιους αγώνες»

Το δημοτικό σκοπευτήριο της Τρίπολης επισκέφθηκε την Παρασκευή (25/2/2022) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος υπογράμμισε ότι ιδρυτής του υπήρξε ο αείμνηστος Τάσος Σεχιώτης, ως τότε Δήμαρχος της πόλης.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης σημείωσε: «Παραδίδουμε στους συμπολίτες μας την ανακαινισμένη αίθουσα η οποία έγινε πλέον λειτουργική, σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ και την εθελοντική προσπάθεια ανθρώπων του αθλήματος.»
Ο Δήμαρχος κάλεσε τη νεολαία της πόλης να ασχοληθεί με το άθλημα μέσα από τους σκοπευτικούς συλλόγους και προσέθεσε ότι «επιπλέον προχωρούν εργασίες ώστε το σκοπευτήριο να είναι σε θέση να αναλάβει τη διοργάνωση πανελληνίων αγώνων.
Δεσμευόμαστε ότι θα ολοκληρωθούν οι εργασίες για να είναι το σκοπευτήριο πλήρες και λειτουργικό».

Για μια ξεχωριστή ημέρα για το σκοπευτήριο μίλησε ο Προέδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος. «Αυτή η αίθουσα ήταν ανενεργή για πολλά χρόνια, είναι ένα στολίδι που δημιουργήθηκε μέσα από την προσωπική εργασία του συλλόγου του κ. Παράσχου και τη δική μας συνδρομή. Αυτή η αίθουσα ανακαινίστηκε με πολύ κόπο και με ελάχιστα χρήματα».
Ο κ. Ηλίας Ψιμούλης είπε ότι έγινε το πρώτο βήμα και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Δήμος Τρίπολης θα συνεχίσει να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια. «Θέλουμε να φέρουμε τη νεολαία της πόλης να γνωρίσει το χώρο και το άθλημα και το συγκεκριμένο σκοπευτήριο να γνωρίσει την αίγλη που του αξίζει. Θα γίνει από το Νομικό Πρόσωπο μία εκστρατεία στα σχολεία της πόλης προς αυτή την κατεύθυνση».
Ο κ. Τάκης Παράσχος είπε ότι «ήταν ένας ανενεργός χώρος και με μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης και τη στήριξη του Δήμου, αλλά και του ΝΠΔΔ έγιναν οι απαραίτητες εργασίες. «Υπάρχει ένα οργανωμένο σκοπευτήριο για τους πέντε σκοπευτικούς συλλόγους της πόλης και μπορούν να αθληθούν όλες οι ηλικίες από 8 ετών και άνω. Η συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και το Νομικό Πρόσωπο ήταν εξαιρετική».

Δείτε το βίντεο εδώ :

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή