Τα ζώδια της ημέρας (27/02)

Κριός

Εξελίξεις στις σας σχέσεις τόσο τις προσωπικές όσο και τις κοινωνικές προβλέπονται για τις επόμενες μέρες. Οι νεότεροι κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες στον ερωτικό τομέα και οι πιο φιλόδοξοι στον κοινωνικό.

Ταύρος

Ο Άρης στο Αιγόκερω διατηρεί τις δυσκολίες και σας υποχρεώνει να είστε διαλλακτικοί και συνεργάσιμοι. Φανείτε περισσότερο συνεργάσιμοι.

Δίδυμοι

Φερθείτε διπλωματικά παντού και μην ανοίγετε πολέμους, είτε στο στενό περιβάλλον είτε στον ευρύτερο χώρο διότι θα σας εξασθενήσουν ψυχικά και σωματικά.

Καρκίνος

Κάτι θα ταράξει τα νερά στις σχέσεις σας αλλά μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε ακόμα. Ερωτικά τονίζεται ο παράγοντας της τύχης.

Λέων

Καλλιεργήστε την προνοητικότητα σε κάθε σας ενέργεια και μην βιάζεστε να φτάσετε στον προορισμό σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε μια ευκαιρία για επένδυση ή για μια σημαντική αλλαγή.

Παρθένος

Είναι αλήθεια πως είστε λίγο πεσμένοι ψυχολογικά και αναζητάτε διεξόδους, κυρίως όσοι είστε μόνοι. Λάβετε υπόψη σας τις προειδοποιήσεις κάθε είδους.

Ζυγός

Προσπαθήστε να είστε συγκαταβατικοί καθώς είστε ρεαλιστές και να συνθηκολογείτε με κάποιους ανθρώπους αποδεχόμενοι το χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία τους.

Σκορπιός

Συναισθηματικά διαμορφώνεται ένα καλύτερο κλίμα ενώ στους αδέσμευτους λειτουργούν πιο επιτυχώς οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις. Παρόλα αυτά, ενισχύστε δικλείδες ασφαλείας.

Τοξότης

Ευχάριστες είναι οι προοπτικές για την επαγγελματική και κοινωνική σας δραστηριότητα. Μια είδηση ή ένα ταξίδι θα σας δώσει χαρά και αισιοδοξία.

Αιγόκερως

Οι μέρες αυτές παραμένουν νευρικές αλλά μπορούν να αποβούν και δημιουργικές. Οι αντιθέσεις οξύνονται και τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν θα σας προβληματίσουν για το μέλλον.

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σας υπάρχει ένα πάθος ή ένα δράμα, αφήστε το χρόνο να σας δείξει τι πρέπει να κάνετε και πως πρέπει να διαχειριστείτε την όλη κατάσταση.

Ιχθύες

Μην ανοίγετε τα χαρτιά σας αλλά δώστε την ευκαιρία στους άλλους να αποκαλύψουν τις προθέσεις τους. Προνοήστε για τις δυσκολίες που έρχονται και θα σας επηρεάσουν.

πηγή: https://elle.gr/must-see/ta-zodia-tis-imeras-27-02/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!