Τα ζώδια της ημέρας (07/03)

Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 7 Μαρτίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η συμπεριφορά σας, θα κρίνει αρκετά πράγματα, ανάλογα με τα περιθώρια που θα αφήσετε ώστε να σας πάρουν στα σοβαρά και να αποφύγετε παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Αιφνίδιες συναντήσεις θα τονίσουν την αισιοδοξία σας. Η εμφάνιση ενός φίλου από τα παλιά θα σας θυμίσει παλιές καλές στιγμές.

Δίδυμοι

Αξιοποιήστε τον παράγοντα της τύχης στον επαγγελματικό τομέα. Επίσης, υπολογίστε σε οικονομικές καθυστερήσεις που όμως θα τακτοποιηθούν σύντομα.

Καρκίνος

Στα ερωτικά, παρουσιάζεστε πιο τυχεροί από άλλους. Ζητήστε πίστωση χρόνου σε οικονομικά ζητήματα. Στο μεταξύ δεν λείπουν οι δυσκολίες για την κάλυψη των τρεχουσών υποχρεώσεών σας.

Λέων

Η ψυχολογική σας κατάσταση παρουσιάζεται ταραγμένη. Το πρόβλημα ενός δικού σας ανθρώπου, φαντάζει προς το παρόν, άλυτο.

Παρθένος

Προβλέπονται εξελίξεις ενδιαφέρουσες σε προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις αλλά με αρκετή δόση ταλαιπωρίας και νευρικότητας.

Ζυγός

Οι ανάγκες του στενού περιβάλλοντος παραμένουν έντονες. Σας επιτρέπονται όμως μικρά διαστήματα απόδρασης για σύντομη ψυχαγωγία και ξεκούραση.

Σκορπιός

Έχετε πολλά περιθώρια να προβάλλετε τις θέσεις και τις απόψεις σας σε σημαντικά για εσάς ζητήματα. Μην τα αφήνετε ανεκμετάλλευτα.

Τοξότης

Μην ανακοινώνετε μυστικά σας σε ανθρώπους που δεν είναι της εμπιστοσύνης σας. Μην δημιουργείτε αντιθέσεις με τους ανθρώπους του σπιτιού σας και μην είστε απρόσεκτοι όταν κανονίζετε δουλειές.

Αιγόκερως

Η μέρα σας επιτρέπει να κάνετε κάποιες κινήσεις, οι οποίες εξυπηρετούν τους σκοπούς σας. Μην χάνετε το μέτρο στη συμπεριφορά σας και μην προκαλείτε τους άλλους χωρίς λόγο!

Υδροχόος

Πρόκειται για μια δύσκολη μέρα σε όλους τους τομείς. Οι άλλοι δεν είναι σε θέση να σας καταλάβουν ή να σας ανταποκριθούν όπως χρειάζεστε.

Ιχθύες

Μην υποτιμάτε τα σημάδια που σας προειδοποιούν για δυσκολίες και μην βιάζεστε σε τίποτα εάν δεν φύγει αυτή η περίοδος. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το στενό περιβάλλον και ο οικογενειακός χώρος.

πηγή: https://elle.gr/must-see/ta-zodia-tis-imeras-07-03/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ