Ελεγχόμενη στάθμευση | Ανακοίνωση για τις ετήσιες κάρτες στάθμευσης μόνιμου κατοίκου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω της επικείμενης εφαρμογής του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Σ.Ε.Σ.), όπως αυτό έχει εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, και προκειμένου ο Δήμος να προχωρήσει στην έκδοση και χορήγηση της προβλεπόμενης σ’ αυτό ετήσιας κάρτας στάθμευσης μόνιμου κατοίκου, παρακαλούνται οι μόνιμοι κάτοικοι που κατοικούν εντός της ζώνης Σ.Ε.Σ όπως προσκομίσουν στο Αυτοτελές Τμήμα Δημοτικής Αστυνομίας τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  1. Έντυπο Ε1 του τελευταίου έτους, όπου αποδεικνύεται η μόνιμη κατοικία.
  • Για προστατευόμενο μέλος: Ε1 των γονέων του τελευταίου οικονομικού έτους (κατατεθειμένο), στο οποίο δηλώνεται το προστατευόμενο μέλος.
  • Σε περίπτωση πρόσφατης μετακόμισης: το Ε1 συνοδεύει Μεταβολή Στοιχείων από Δ.Ο.Υ.
  • Σε περίπτωση φιλοξενίας: Ε1 τόσο του διαμένοντα στην εν λόγω οικία, όσο και του φιλοξενούμενου.
  1. Φωτοαντίγραφο μισθωτηρίου συμβολαίου (σε περίπτωση μισθωμένης οικίας) ή αντίγραφο αυτού, όπως έχει αναρτηθεί στην ΑΑΔΕ.
  2. Φωτοαντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας οχήματος (σε περίπτωση LEASING ή οποιασδήποτε άλλης μορφής μίσθωσης ή παραχώρησης χρήσης το απαιτούμενο δικαιολογητικό έγγραφο).
  3. Υπεύθυνη Δήλωση του ενδιαφερομένου, ότι η διεύθυνση για την οποία αιτείται την παραλαβή σήματος μονίμου κατοίκου είναι ο τόπος της κύριας και μόνιμης κατοικίας του και ότι ο αιτών δε διαθέτει άλλη ιδιόκτητη ή μισθωμένη θέση στάθμευσης εντός ιδιοκτησίας που βρίσκεται στη Ζώνη του Σ.Ε.Σ.
  4. Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
  5. Αίτηση, η οποία θα χορηγείται από την αρμόδια υπηρεσία (Αυτοτελές Τμήμα Δημοτικής Αστυνομίας).

 Σημειώνεται ότι η ανωτέρω κάρτα θα χορηγηθεί  ΑΤΕΛΩΣ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΙΟΥΜΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ