Κώστας Τζιούμης: «Βελτιώνουμε συνεχώς την καθημερινότητα στα χωριά μας»

Διαρκής και εποικοδομητική είναι η συνεργασία της δημοτικής αρχής με τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Τρίπολης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, επισκέφθηκε το χωριό Βλαχοκερασιά, όπου είχε συνάντηση με Πρόεδρους Κοινοτήτων από την Δημοτική Ενότητα Σκιρίτιδας.

Μαζί με τον Δήμαρχο ήταν ο Αντιδήμαρχος, Κώστας Κατσαφάνας και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, Θεόδωρος Καραλής.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, βρέθηκαν στο επίκεντρο ζητήματα τα οποία απασχολούν τα χωριά της Σκιρίτιδας, με τον Δήμαρχο να δεσμεύεται ότι η δημοτική αρχή θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση και επίλυση τους, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της.

Σε δήλωσή του, ο κ. Τζιούμης, επισήμανε: «Ακούμε τις τοπικές μας κοινότητες, ακούμε τα αιτήματα των χωριών μας και προσπαθούμε άμεσα να δρομολογούμε λύσεις. Σήμερα, επισκεφθήκαμε την Βλαχοκερασιά και είχαμε μια ουσιαστική συζήτηση με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της Σκιρίτιδας. Θέλουμε τα χωριά μας ζωντανά, θέλουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την καθημερινότητά τους. Η συνεργασία αυτή δεν πρόκειται να σταματήσει, είμαστε σε διαρκή επαφή κι αυτό θα συνεχιστεί.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!