Το ζήτημα επαναλειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων του Πεζικού έθεσε ο Κώστας Τζιούμης στον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας

Στην Τρίπολη ήρθε την Τρίτη (15/3/2022) ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς και επισκέφθηκε Σχηματισμούς και Μονάδες του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρίπολης, όπου ο κ. Χαρδαλιάς συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη και τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, κ. Μανώλη Σκαντζό.

Μεταξύ άλλων, στη συνάντηση αυτή, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο Δήμαρχος Τρίπολης έθεσε στον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας το ζήτημα επαναλειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων του Πεζικού, με τον κ. Χαρδαλιά να απαντά ότι το ζήτημα αυτό είναι υπό εξέταση.

Επιπλέον, ο Υφυπουργός ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη για την αγαστή συνεργασία και τη βοήθειά τους προς τα στρατόπεδα της πόλης.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης τόνισε: «Είχαμε μια ουσιαστική συνάντηση με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας στην Τρίπολη. Του θέσαμε ζητήματα τα οποία αφορούν και απασχολούν την τοπική μας κοινωνία και δεσμεύθηκε ότι θα εξεταστούν και θα απαντηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Ως Δήμος Τρίπολης θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε –στο μέτρο του δυνατού- τις δομές των Ενόπλων Δυνάμεων στην πόλη μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ