Τα ζώδια της ημέρας (17/03)

Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 17 Μαρτίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η αισιοδοξία σας επανέρχεται και αρχίζετε να περιμένετε καινούρια και καλύτερα πράγματα από τη ζωή σας. Είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε αντιμέτωποι με περίεργες καταστάσεις.

Ταύρος

Μην είστε όμως σίγουρες πως θα καταφέρετε πάντοτε να διατηρήσετε την αρμονία μεταξύ της ερωτικής πράξης και του έρωτα καθαυτού.

Δίδυμοι

Έχετε κουραστεί αρκετά αλλά κάθε καινούργια ευκαιρία για να επεκτείνετε τη δουλειά σας και να προβληθείτε, σας αναζωογονεί.

Καρκίνος

Ο ανυπομονησία σας δημιουργεί εντάσεις, σε μία στιγμή που πρέπει να διοχετεύσετε όλο το δυναμισμό σας στα επαγγελματικά και να προωθήσετε τα σχέδια σας για μία γενική βελτίωση της καριέρας σας, η οποία κάπου έχει βαλτώσει.

Λέων

Το διάστημα αυτό δεν θα στερηθείτε πραγματικές στιγμές ευτυχίας στον ερωτικό τομέα, τις οποίες θα χρησιμοποιήσετε ως έναυσμα για να διευθετήσετε τον κρυμμένο σας ερωτισμό.

Παρθένος

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα ενδέχεται να σημάνει το τέλος μιας σχέσης όπως και την πιθανότητα να αποκαλυφθεί μία αλήθεια για ένα σχέδιο που θα δυσαρεστήσει και εσάς και τον περιβάλλοντα κόσμο σας.

Ζυγός

Μία απρόσμενη άφιξη ή γενικά μία προσωπική αναστάτωση θα σας χαλάσουν λίγο την ησυχία σας και θα σας εκνευρίσουν. Αποφύγετε να δώσετε αφορμή για σχόλια.

Σκορπιός

Είναι γεγονός πως ένας άνθρωπος στο οικογενειακό ή το επαγγελματικό περιβάλλον σας έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Οικονομικά γίνετε πιο ευέλικτοι.

Τοξότης

Ο φόρτος των ευθυνών είναι μεγάλος και πρέπει να δεχθείτε την κατάσταση με υπομονή. Μερικές αλλαγές στην εργασία κρίνονται απαραίτητες.

Αιγόκερως

Τα πράγματα είναι και επιμένουν να είναι έντονα. Διακυμάνσεις στα οικονομικά σας προβλέπονται αναπόφευκτες, αλλά με λίγη διπλωματία θα τα καταφέρετε.

Υδροχόος

Όσους αφορά η κρυφή διάσταση του έρωτα, θα είστε σε θέση να εξασφαλίσετε μια πραγματικά προνομιακή κατάσταση γιατί η τάση σας για ανάλυση θα σας οδηγήσει στα άδυτα του εαυτού σας, όπου θα ανακαλύψετε τις πιο αυθεντικές επιθυμίες.

Ιχθύες

Αποφασίστε να ριχτείτε φιλόδοξα στη δουλειά και να μην τα βάλετε με τον εαυτό σας ή τον άνθρωπο σας, παρακινημένοι από την ανάγκη σας να «ξεκαθαρίζετε» τις καταστάσεις και τις σχέσεις σας όταν αμφιβάλετε για το πόσο σας ικανοποιούν.

πηγή: https://elle.gr/zodia/ta-zodia-tis-imeras-17-03/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ