Τα ζώδια της ημέρας (18/03)

Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 18 Μαρτίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Προσοχή προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως δείξτε εξαιρετική ευελιξία σε όλη την γκάμα των σχέσεων σας. Είναι ο τομέας που βαραίνει περισσότερο και θα σας προβληματίσει.

Ταύρος

Φανείτε ανθεκτικοί στις οικογενειακές πιέσεις και στην δυστροπία ανθρώπων του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Μην ξεχνάτε ότι δίνετε εξετάσεις αντοχής.

Δίδυμοι

Τα σημάδια του Μαρτίου δείχνουν ότι πρέπει να προσέχετε την υγεία και την εργασία. Αποφύγετε εντάσεις, παρεξηγήσεις και διαφωνίες.

Καρκίνος

Προσπαθήστε να μην τραυματιστείτε κυριολεκτικά και μεταφορικά στην διάρκεια αυτού του μήνα. Με προσοχή θα έχετε κερδίσει στο τέλος όλη την παρτίδα στην οποία έχετε επιστρατευτεί να συμμετέχετε.

Λέων

Οι αντιθέσεις με τους άλλους δεν θα λείψουν όπως και το ότι η συμπεριφορά ενός δικού σας ανθρώπου θα σας φέρει σε δύσκολη θέση.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας τονίζει το ενδιαφέρον σας για κάποιον άνθρωπο αλλά σημαίνει και διάσπαση της προσοχής σας εξαιτίας αιφνιδιασμών που θα υποστείτε.

Ζυγός

Ο έρωτας θα αποτελέσει καταφύγιο αλλά για πολύ λίγες στιγμές. Αρκεστείτε σε ότι μπορεί να σας δώσει χαρά και μην προσπαθείτε να αλλάξετε αυτά που θεωρούνται καθιερωμένα.

Σκορπιός

Μην εκτίθεστε σε κινδύνους. Τα γεγονότα θα αλλάξουν πολλές φορές τα προγράμματα σας. Οικονομικά φανείτε προνοητικοί και συντηρητικοί στις επιλογές σας.

Τοξότης

Για εσάς ο καιρός είναι πιο αντιμετωπίσιμος σε σχέση με άλλους. Συναισθηματικά μπορείτε να αντιμετωπίσετε καλύτερα το επικρατούν κλίμα, σώζοντας καταστάσεις και επιβάλλοντας το δικό σας εγώ.

Αιγόκερως

Σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα σας φέρουν προβλήματα εξαιτίας του δικού τους πεπρωμένου. Μια επιχειρηματική δραστηριότητα χρειάζεται δεύτερη σκέψη.

Υδροχόος

Οι τομείς που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή είναι η οικογένεια, το στενό περιβάλλον και οι συνθήκες διαβίωσης. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να μπλοκαριστεί μια κοινωνική δραστηριότητα.

Ιχθύες

Η μέρα κάνει σαφές ότι πρέπει να είστε προνοητικοί και οργανωμένοι. Υποστηρίξτε εκείνους που επηρεάζονται πιο εύκολα από μια δυσκολία και από μια πρόσκαιρη απογοήτευση.

πηγή: https://elle.gr/must-see/ta-zodia-tis-imeras-18-03/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ