Κοπή πίτας και εκλογές στο Σύλλογο ΑμεΑ Αρκαδίας – Η προσφορά για τον άμαχο πληθυσμό της Ουκρανίας (ph/vid)

Κοπή πίτα Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας/ Πηγή εικόνας: Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης (drt.gr)

Το πρωί του Σαββάτου (19/03) πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη η γενική συνέλευση του συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας….

Αμέσως μετά και αφού προηγήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου, άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή νέας διοίκησης (δείτε στο τέλος τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας).

Ο μέχρι σήμερα πρόεδρος κ. Μιχαλόπουλος, προχώρησε σε έναν διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, ενώ ενημέρωσε τα μέλη για τις δράσεις στις οποίες συμμετείχε ο σύλλογος, με τον ίδιο να αναφέρεται στις δυσκολίες που υπήρξαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, που οδήγησαν στην αναβολή των όποιων σχεδιασμών για περαιτέρω δράσεις. Ακόμα αναφέρθηκε σε προβλήματα προσβασιμότητας που έχει ο ίδιος καταγράψει (σε δομές υγείας κλπ.) στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν, για την επίλυση τους, αλλά και στο ΚΔΑΠ για ΑμεΑ στην Τρίπολη.

Ο κ. Νίκος Καραλής, πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου, μίλησε για τους αγώνες που δίνονται σε πανελλαδικό  – και όχι μόνο – επίπεδο για το αναπηρικό κίνημα, τονίζοντας παράλληλα, πως πρέπει όλοι να είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά. Ακόμα αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για την ανεύρεση χώρου στέγασης των γραφείων της περιφερειακής ομοσπονδίας στην Τρίπολη, χώρος στον οποίο θα συστεγαστεί και ο σύλλογος Αρκαδίας, μιας που στο παλαιό Δημαρχείο το επόμενο διάστημα θα αρχίσουν εργασίες ανακαίνισης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο σύλλογος πήρε την απόφαση, να προσφέρει δυο αναπηρικά αμαξίδια – που αρχικά προορίζονταν για το Παναρκαδικό νοσοκομείο – στον Ερυθρό Σταυρό, προκειμένου να συμπεριληφθούν στη βοήθεια που θα σταλεί στην Ουκρανία για τον άμαχο πληθυσμό.

Δείτε περισσότερα (+εικόνες-video): http://www.drt915.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!