Ξεκινούν οι προβολές της ταινίας “Arcadia, Champagne d’ Orient” στην Τρίπολη

Η κινηματογραφική ταινία Arcadia, ”Champagne” d’ Orient θα προβληθεί στην Τρίπολη από 28 Απριλίου έως και 4 Μαΐου 2022 στον κινηματογράφο CIΝEVILLE – 28ης Οκτωβρίου 56.

Στις 27 Απριλίου 2022 (Τετάρτη του Πάσχα) θα γίνουν δύο ειδικές προβολές για τους συντελεστές και τους υποστηρικτές της ταινίας.

Στις δύο αυτές προβολές (ώρες έναρξης 7.00 μμ, και 9.00 μμ), παρόντες θα είναι οι ηθοποιοί Γιώργος Μιχαλακόπουλου, Ισίδωρος Σταμούλης, Οδυσσέας Σταμούλης και η Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Η είσοδος στην πρώτη προβολή, ώρα έναρξης στις 7.00 μμ, θα γίνει με προσκλήσεις οι οποίες θα διατίθενται  από την Θεατρική Ομάδα Τρίπολης, Κοιν.Σ.ΕπΤέχνης Ροή, Λύκειο Ελληνίδων, Χορευτικός Όμιλος Τρίπολης και Λαογραφική Εστία.

Για την είσοδο στην δεύτερη προβολή, ώρα έναρξης στις 9.00 μμ, οι προσκλήσεις θα διατίθενται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Τρίπολης, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, το Ίδρυμα Μιχαήλ Στασινόπουλος ΒΙΟΧΑΛΚΟ, το Λαογραφικό Μουσείο Τεγεατικού Σύνδεσμου Επισκοπή, Κτήμα Τσέλεπου (Ρίζες), Κτήμα Σπυρόπουλου, Μεγάλο Καφενείο και Προοδευτικό Σύλλογο Νεστάνης.

Από τις 28 Απριλίου αρχίζει από το CIΝEVILLE η προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους με καθημερινές προβολές.

Πηγή: pna.gr

Πληροφορίες για την ταινία δείτε: “Arcadia, Champagne d’ Orient”: Η ταινία-ιστορία των αδελφών Παπανικολάου από τις Ρίζες Τεγέας που έφτιαξαν ελληνική σαμπάνια στα τέλη του 19ου αιώνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!