Κώστας Τζιούμης: «Προχωρήσαμε σε μια μεγάλη παρέμβαση για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής μας»(vid)

Μια μεγάλη παρέμβαση του Δήμου Τρίπολης, που εξελίχθηκε το τελευταίο δίμηνο, ολοκληρώθηκε στη Δημοτική Ενότητα Βαλτετσίου. Πρόκειται για διάνοιξη παλιών δασικών δρόμων και παλιών αντιπυρικών ζωνών, σε σημεία που η τελευταία χρονικά παρέμβαση είχε γίνει πριν από 15-20 χρόνια.

Από το χωριό Κεραστάρι, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης τόνισε ότι παρέμβαση έγινε με μηχανήματα και προσωπικό του Δήμου, ευχαριστώντας τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Οικονομόπουλο, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Αντώνη Μητρόπουλο και όλο το τεχνικό προσωπικό του Δήμου.

Ειδικότερα, διανοίχθηκαν αντιπυρικές ζώνες μήκους περίπου 30 χιλιομέτρων στα όρια των χωριών Ασεάς, Αραχαμιτών και Κερασταρίου, που βρίσκονται σε μία πυρόπληκτη περιοχή του Δήμου Τρίπολης.

«Έγινε μια μεγάλη παρέμβαση για να δοθεί η δυνατότητα ώστε να υπάρχει εύκολη πρόσβαση πυροσβεστικών οχημάτων και οχημάτων πολιτικής προστασίας. Η παρέμβαση αυτή θα συνεχιστεί και σε άλλα σημεία του δήμου μας. Ήταν κάτι που είχε να γίνει πάνω από 15 χρονιά και σκοπός είναι να προστατευθεί το φυσικό περιβάλλον της περιοχής μας» υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ