Νίκος Ευαγγελάτος: Οργή στα social media για το ολόγραμμα της νεκρής Τζωρτζίνας στην εκπομπή του στο Mega

Εικόνα: thetoc

Με το ολόγραμμα της νεκρής 9χρονης Τζωρτζίνας δίπλα του εμφανίστηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος. Αντιδράσεις στα social media.

Με το ολόγραμμα της νεκρής 9χρονης Τζωρτζίνας δίπλα του -ενός από τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθαναν στην Πάτρα- εμφανίστηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος στην εκπομπή του Live News, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, στο Mega, προκαλώντας οργή στα social media.

Στο στούντιο της εκπομπής είχε δημιουργηθεί ένα 3D γράφημα του νεκρού παιδιού στο οποίο στεκόταν δίπλα ο δημοσιογράφος και μιλούσε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση.

Το avgi.gr αναφέρει ότι κατατέθηκε και καταγγελία στο ΕΣΡ. Στην καταγγελία, ζητείται η παρέμβαση του ΕΣΡ. “Ως τηλεθεάτρια, μου προκαλεί θλίψη, οργή, με προσβάλλει ως νοήμονα άνθρωπο και αμαυρώνει τη μνήμη των παιδιών, χωρίς να αναφέρω τη δαιμονοποίηση της οικογένειας και την κατασκευή ενόχων πριν τις αρμόδιες αρχές” αναφέρει η καταγγελία.

Νίκος Ευαγγελάτος: Οργή στα social media για το ολόγραμμα της νεκρής Τζωρτζίνας στην εκπομπή του στο Mega

Πάτρα – Μαστοράκου για το θάνατο των τριών παιδιών: Τα άλλα αποκλείονται, άρα απομένει η εγκληματική ενέργεια

“Δηλαδή δέκα άτομα, ενήλικα, με δημοσιογραφική παιδεία σχεδίασαν το τηλεοπτικό δελτίο που είναι κεντρικός παρουσιαστής ο Ευαγγελάτος και συμφώνησαν όλοι να γίνει αυτό που έγινε με το νεκρό παιδί; Και έχουν μούτρα να καθορίζουν τι θα αναδειχθεί ως είδηση κάθε μέρα; Καλά να πάθουμε” είναι ένα από τα σχόλια που προκάλεσε αυτή η εμφάνιση του Νίκου Ευαγγελάτου, ενώ ορισμένοι το χαρακτήρισαν “ύβρι”.

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ