Σεμινάριο για το βιογραφικό σημείωμα στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Ο Οργανισμός Growth Hub Greece σε συνεργασία με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνει ένα σεμινάριο για το πως μπορεί κάποιος να απογειώσει το βιογραφικό του και την καριέρα του. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης 5/04/2022 και ώρα 5:30, και η είσοδος είναι δωρεάν!
Για αυτό το λόγο θα θέλαμε να δημοσιεύσετε το συνημμένο δελτίο τύπου στο κοινό σας την δράση μας, ώστε όσο το δυνατόν πιο πολύ νέοι της πόλης να ενημερωθούν και να βελτιώσουν το βιογραφικό τους.  

Κάνε το βιογραφικό σου να ξεχωρίζει!

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, το UNSDSNYouthHubUniversityofPeloponnese, ο οργανισμός του ProeconomiaGroup σε συνεργασία με τον οργανισμό GrowthHub επιστρέφουν με μια ακόμη δωρεάν δράση για τους νέους της πόλης! Αυτή την φορά θα επικεντρωθούμε στην δημιουργία ενός επιτυχημένου βιογραφικού που κερδίζει συνεντεύξεις αλλά και στην χρησιμότητα ενός LinkedinProfile για την εύρεση εργασίας.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τρίτη 5 Απριλίου στις 17:30-19:00, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Εισηγήτρια

Είναι η κυρία Βιβή Μεντή, πιστοποιημένη σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού με μεταπτυχιακό Msc Κοινωνιολογία και εργάζεται ως Εργασιακή Σύμβουλος στο Κοινωνικό Κέντρο του Νέου Κόσμου.

Θεματική

Το βιογραφικό είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της επαγγελματικής σου ταυτότητας, αφού αυτό είναι ουσιαστικά το πρώτο πράγμα που αντικρίζουν οι recruiters και οι πιθανοί εργοδότες πριν σε προσλάβουν. Το πρόβλημα, όμως, έγκειται ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι λαμβάνουν καθημερινά σωρεία βιογραφικών, και έτσι, θέλοντας και μη πρέπει να βρεις έναν τρόπο προκειμένου να κάνεις το δικό σου βιογραφικό να ξεχωρίσει. Άλλωστε, σύμφωνα με έρευνες οι recruiters κοιτάζουν ένα βιογραφικό κατά μέσο όρο 7 δευτερόλεπτα, κάτι που σημαίνει πως θα δώσουν την ευκαιρία για συνέντευξη μόνο σε αυτούς τους υποψήφιους που θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν μέσω του βιογραφικού τους.

Θα δοθούν απαντήσεις στις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις όπως:
Ποια είναι τα πιο σημαντικά Do’s&Don’ts;
Βάζω φωτογραφία;
Πόσες σελίδες πρέπει να είναι;
Τι άποψη έχουν οι εργοδότες για το βιογραφικό Europass;
Βάζω την εποχιακή εργασία όπως εργασία σε καφετέρια;
Τι αναφέρω αν δεν έχω εργασιακή εμπειρία;
Σημειώστε τις απορίες σας ώστε να τα συζητήσουμε όλα στο σεμινάριο!

*Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.
**Απαραίτητη για την εγγραφή σας είναι η συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής εδώ:https://forms.gle/DXzxxnPBze6HhfJV9

Ή σκανάροντας εδώ

Για την είσοδό σας και παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ και στοιχεία ταυτοπροσωπίας.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε φοιτητές και νέους, ανεξάρτητα από το είδος σπουδών τους, με ή χωρίς εργασιακή εμπειρία.

To σεμινάριο υλοποιείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος “ApproachingDigitalEratotheprovince” και χρηματοδοτείται από το EuropeanSolidarityCorpsGreece και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

Μπορείτε να μαθαίνετε για τις νέες μας δράσεις μέσα από την ιστοσελίδα του οργανισμού μας www.growthhub.gr  , και να μας ακολουθήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Facebook: GrowthHubGreece
Instagram: @growthhub.ngo
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/growth-hub-gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ