Ο AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Εθελοντής δότης Μυελού των Οστών (vid-ph)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και έγινε Εθελοντής δότης Μυελού των Οστών, γεμίζοντας την Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, δείχνοντας για ακόμη μία φορά εμπράκτως κοινωνική ευαισθησία και ευθύνη, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για τη συγκέντρωση δειγμάτων για τη δωρεά μυελού των οστών.

Η διοίκηση, τα μέλη του προπονητικού επιτελείου και του αγωνιστικού τμήματος, οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ έγιναν Εθελοντές δότες Μυελού των Οστών, με σκοπό τον εντοπισμό συμβατών δοτών, που μπορούν να σώσουν μία ανθρώπινη ζωή. 

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος υποδέχθηκε την Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Α. Πάολα Ρόχας, καθώς και το κλιμάκιο του Πανεπιστημίου που συγκέντρωσε τα δείγματα. 

Με μήνυμα Χάρισε Ζωή και την πεποίθηση πως “Μία ζωή αξίζει όσο όλος ο κόσμος”, τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο σπουδαίο έργο τους. 

Όποιος επιθυμεί να γίνει Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου:

E-mail: apaola71@yahoo.com.mx

Τηλέφωνο: 2710230700

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Μποροβήλου και της κ. Ρόχας, του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γιώργου Αντζουλά, καθώς και φωτογραφίες από τη δράση που πραγματοποιήθηκε στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” –> ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ