Τα ζώδια της ημέρας (04/04)

 Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 4 Απριλίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Πολλοί θα καταπιεστείτε από την εργασία σας και ενδεχομένως να απογοητευτείτε από την εξέλιξη μιας δουλειάς ή την παρέμβαση τρίτων σε μια επαγγελματική σας προοπτική.

Ταύρος

Καταπολεμήστε το άγχος και τις ανικανοποίητες τάσεις σας. Σε περίπτωση ενός ατυχούς γεγονότος μην βιαστείτε να εξασκήσετε κριτική ή να πάρετε μια παράτολμη απόφαση.

Δίδυμοι

Προσοχή ώστε ένα απρόσμενο γεγονός να μην επηρεάσει τις συναισθηματικές σας κτήσεις και σχέσεις. Επίσης μη δείχνετε τις αδυναμίες σας εκεί που δεν πρέπει.

Καρκίνος

Ο άξονας σπίτι εργασία είναι εκείνος που θα σας ταλαιπωρήσει και θα σας αιφνιδιάσει. Κινηθείτε διακριτικά, και προτιμήστε την συνθηκολόγηση από την μάχη.

Λέων

Η μέρα σας συνιστά να αποφύγετε επιδείξεις δύναμης, ιδιαίτερα σε άτομα του περιβάλλοντός σας. Μια διαφωνία μπορεί να δημιουργήσει ανεπιθύμητες εντάσεις.

Παρθένος

Σημαντικά γεγονότα θα ενσκήψουν που θα σας υποχρεώσουν να αναθεωρήσετε και να αναπροσαρμόσετε την θέση σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.

Ζυγός

Τα εξωτερικά γεγονότα θα δοκιμάσουν την υπομονή και την αντοχή σας. Ένα σχέδιο σας ενδέχεται να ματαιωθεί και ένας στόχος σας να φαντάζει ανέφικτος.

Σκορπιός

Ένα περιστατικό θα δοκιμάσει τα αισθηματικά σας για έναν άνθρωπο και ένα αιφνίδιο έξοδο θα σας αναγκάσει να στρέψετε εκεί την προσοχή σας.

Τοξότης

Αρκεί που ξέρετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία. Μην παρασύρεστε από το συναίσθημα και μην γίνεστε υπερβολικοί στην κριτική σας για τους άλλους.

Αιγόκερως

Οι πλανητικές συνισταμένες θα επηρεάσουν βαθιά την συναισθηματική σας κατάσταση και θα φέρουν νέα προβλήματα στην διαχείριση της περιουσίας σας ή στην διευθέτηση κληρονομικών υποθέσεων.

Υδροχόος

Υπερασπίστε προσωπικές σχέσεις και προφυλάξτε το οικείο περιβάλλον, καθώς επίσης και ότι έχει να κάνει με χρήματα και συναλλαγές.

Ιχθύες

Δοκιμάζονται τα αισθήματα της ελευθερίας και της δικαιοσύνης και κάθε μορφή συνεργασίας με το περιβάλλον. Βρείτε εναλλακτικές λύσεις όταν μια οικονομική υποχρέωση σας ταλαιπωρεί.

πηγή: https://elle.gr/must-see/ta-zodia-tis-imeras-04-04/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ