Κώστας Τζιούμης: «Αγκαλιάζουμε τους ανθρώπους με αναπηρία. Θέλουμε να είναι πλήρως ενταγμένοι στο κοινωνικό σύνολο»

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου (26 και 27/11/2022) θα πραγματοποιηθεί ο τελικός super cup μπάσκετ με αμαξίδιο, στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.
Μια συνδιοργάνωση της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α.) και του Δήμου Τρίπολης.

Με την αφορμή αυτή, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο της πόλης, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Χαράλαμπο Περδίκη, την Τεχνική Σύμβουλο της Ομοσπονδίας κα. Χρυσούλα Ζαχαράκη και τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλο.

Κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου, ο Δήμαρχος Τρίπολης σημείωσε: «Είναι μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τον κ. Περδίκη και τον κ. Βαλασόπουλο και την πρόταση αυτή την αποδεχθήκαμε με μεγάλη χαρά. Μας ενδιαφέρει οι άνθρωποι με αναπηρία να είναι ενταγμένοι πλήρως στο κοινωνικό σύνολο. Ο Δήμος μας αγκαλιάζει αυτούς τους ανθρώπους.
Μαθητές από τα δημοτικά μας σχολεία ζωγράφισαν για τον αγώνα αυτό και έγινε μια επιλογή των δέκα καλύτερων ζωγραφιών. Η Ομοσπονδία θα επιλέξει τη ζωγραφιά που θα αποτελέσει το έμβλημα του αγώνα.»

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Περδίκης δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που ο αγώνας θα γίνει στην Τρίπολη, αλλά και για το γεγονός ότι στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν παιδιά από τα σχολεία της περιοχής. «Πιστεύουμε ότι θα γίνει μια πολύ καλή διοργάνωση με την υποστήριξη του Δημάρχου, αλλά και του κ. Βαλασόπουλου.»

Ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος τόνισε ότι «είναι πολύ σημαντική η Ομοσπονδία που φιλοξενούμε στην Τρίπολη, διότι είμαι μία από τις δύο Ομοσπονδίες που αποτελούν την Παραολυμπιακή Ομοσπονδία. Φέρνουμε στην καρδιά της Πελοποννήσου ένα αγώνισμα που δεν έχει ξαναγίνει. Ευχαριστώ τον κ. Δήμαρχο διότι με το που το συζητήσαμε, το αντιλήφθηκε και έγινε αμέσως αρωγός στην προσπάθεια αυτή».

Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Τρίπολης κ. Δημήτρης Μακαρούνης.

tzioumis oseka
oseka2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ