Συμβολικά δώρα και έπαινοι σε μαθητές για τη συμμετοχή σε εκπαιδευτική δράση της ΔΕΥΑΤ(ph+vid)

Η ΔΕΥΑ Τρίπολης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, διοργάνωσε Εκπαιδευτική Δράση, με θέμα την Εξοικονόμηση του Νερού.


Σχεδόν 200 μαθητές της περιοχής μας συμμετείχαν στην δράση αυτή, με φωτογραφίες οι οποίες ήταν σχετικές με το εν λόγω θέμα.

Την Πέμπτη (7/4/2022), ο Δήμαρχος Τρίπολης παρέδωσε συμβολικά δώρα και επαίνους σε αντιπροσωπεία μαθητών, ενώ το ίδιο θα γίνει για όλα τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν στη δράση.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης ευχαρίστησε όλα τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν στη δράση της ΔΕΥΑΤ, καθώς και τους γονείς των παιδιών, αλλά και τους εκπαιδευτικούς. «Πιστεύουμε ότι με τέτοιες δράσεις ευαισθητοποιούμε τα παιδιά. Με τον τρόπο αυτό, συμβάλλουμε στην προσπάθεια αντιμετώπισης ενός σημαντικού προβλήματος που αφορά ουσιαστικά την επιβίωση μας».

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Στέφανος Χατζόπουλος τόνισε ότι «στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε όλους και ιδιαίτερα τα παιδιά ώστε να μάθουν από μικρή ηλικία πώς να χρησιμοποιούν σωστά το νερό και να νουθετούν τους μεγαλύτερους προς αυτή την κατεύθυνση.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!