Τα ζώδια της ημέρας (12/04)

Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 12 Απριλίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Αποφύγετε να αδικήσετε τον εαυτό σας και μην εκφράζετε παράπονα εκεί που δεν πρέπει. Πρακτικά θέματα της καθημερινότητας μπορούν να επιλυθούν αν λειτουργήσετε μεθοδικά.

Ταύρος

Αποφύγετε να κάνετε υποδείξεις σε θέματα που δεν είστε γνώστες. Θυμηθείτε όμως ότι όλα αυτά συμβαίνουν τώρα που διαθέτετε πολλές εναλλακτικές για να ξεφύγετε από πιέσεις και αγκυλώσεις του χαρακτήρα σας.

Δίδυμοι

Βιάζεστε να αποκαταστήσετε τις ζημιές στο διάστημα που προηγήθηκεκαι αυτό σας κάνει απρόσεκτους, ιδιαίτερα όσον αφορά στην συμπεριφορά σας απέναντι σε εκείνους που έμειναν δίπλα σας στα δύσκολα.

Καρκίνος

Οι άλλοι σας βλέπουν διαφορετικά από ότι βλέπετε εσείς τον εαυτό σας και πολλοί από εσάς θα εκπλαγείτε από κουβέντες που θα ακούσετε για το πόσο βαθειά έχουν διεισδύσει στην πραγματικότητά σας.

Λέων

Είναι καλύτερα να έχετε φίλους και υποστηρικτές, από το να ακολουθήσετε μια ματαιόδοξη συμπεριφορά. Παραμείνετε μάχιμοι ότι και αν συμβεί! Αισθηματικά δεν ευνοούνται αλλαγές και βήματα στο άγνωστο.

Παρθένος

Πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε ότι σας ευχαριστεί και σε ότι γνωρίζετε καλά ότι δεν σας προσφέρει συναισθηματική ικανοποίηση. Τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν διαπιστώσετε ότι εσείς οι ίδιοι φοβηθήκατε την προσφορά των άλλων.

Ζυγός

Ενισχύεται η προσωπικότητά σας και ικανοποιούνται πολλές από τις προσωπικές σας επιθυμίες. Δοκιμάστε μιαν άλλη συμπεριφορά που να περιλαμβάνει και τις πικρές αλήθειες που δεν θέλετε να παραδεχτείτε.

Σκορπιός

Αν θέλετε να έχουν διάρκεια τα επιτεύγματά σας θα πρέπει να καταστρώσετε μια εποικοδομητική στρατηγική και να καλλιεργήσετε πιο αποδοτικές σχέσεις με όλους εκείνους οι οποίοι σας βάζουν δύσκολα.

Τοξότης

Συντελούνται κάποιες αλλαγές στο περιβάλλον σας και είστε αναγκασμένοι να αποφασίσετε ποιο δρόμο θα ακολουθήσετε για να υποστηρίξετε αποτελεσματικότερα τα συμφέροντά σας.

Αιγόκερως

Ερευνήστε προθέσεις και υπολογίστε σωστά τις κινήσεις σας. Σκεφτείτε ότι τα έχετε καταφέρει και δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείτε με παράπονα και δυσκολίες εκείνους που έχετε δίπλα σας.

Υδροχόος

Δώστε την κατεύθυνση που θέλετε στα αισθηματικά σας, όταν θα έχετε μεγαλύτερη πλανητική εύνοια αφού τώρα υπάρχει μια αβεβαιότητα ή ένα ανικανοποίητο το οποίο σας ταλαιπωρεί.

Ιχθύες

Τώρα το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει .Κάποιες καίριες λεπτομέρειες ήταν αρκετές για να αλλάξετε πορεία, να κερδίσετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σας.

πηγή: https://elle.gr/must-see/ta-zodia-tis-imeras-12-04-2/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ