Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης: Ένας ιστορικός όμιλος μέσα από τη ματιά των μικρών δημοσιογράφων του 2ου Προτύπου Γυμνασίου Τρίπολης…

Τη Δευτέρα, 11-4-22 επισκέφτηκαν τον Φ.Ο.Τ. οι “Μικροί δημοσιογράφοι εν δράσει” του 2ου Προτύπου Γυμνασίου Τρίπολης, με τις υπεύθυνες καθηγήτριές τους Μαρία Μάγκλαρη και Πωλίνα Παναγοπούλου.

Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Παπαντωνίου και οι υπεύθυνες των εργαστηρίων Ελένη Κουσκουρέλου, Πέννυ Μπουρτσουκλή και Μαρία Κούτσελα, μαζί με την Ιωάννα Ζαχαριά, ξενάγησαν τα παιδιά στους χώρους του Ομίλου, στην μόνιμη έκθεση-αφιέρωμα στην Ελληνική Επανάσταση του ’21 και τους μίλησαν για την ιστορία, τους σκοπούς, τις δράσεις και τη λειτουργία του.Το ενδιαφέρον των παιδιών για τον Όμιλό μας, οι εύστοχες ερωτήσεις τους, η ετοιμότητά τους, η ευχέρεια επικοινωνίας τους, η άψογη συμπεριφορά τους μας εντυπωσίασαν.

Ευχαριστούμε τις καθηγήτριες Μαρία Μάγκλαρη και Πωλίνα Παναγοπούλου για τα κίνητρα και τις ωραίες εμπειρίες που προσφέρουν στα παιδιά, ώστε να γίνουν οι ενεργοί πολίτες ενός πολλά υποσχομενου “αύριο “.Καλή συνέχεια!Περήφανα, δυνατά!

Ή τ.Πρόεδρος Εύη Μεντή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!