Τα ζώδια της ημέρας (02/05)

Κριός

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις εξελίξεις που θα παρουσιάσει η αισθηματική σας ζωή αλλά και γενικότερα το πόσο σας επηρεάζουν τα γεγονότα της καθημερινότητας σας. 

Ταύρος

Αποφύγετε τις αντιφάσεις, τις ασυνήθιστες ασχολίες και τις ριψοκίνδυνες εμπειρίες. Φανείτε ρεαλιστές στα ερωτικά σας χωρίς να αιφνιδιάζεστε με αλλαγές ή πιέσεις που δέχεστε.

Δίδυμοι

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα που θα σας οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις σχέσεων, θα παρασυρθείτε από τα εκφραστικά σας μέσα με δυσάρεστες συνέπειες και κάποιοι θα ζήσετε ένα δυνατό αιφνίδιο έρωτα, που χρειάζεται προσοχή.

Καρκίνος

Προσέξτε τις συζητήσεις που θα κάνετε, ελέγχετε τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες, φανείτε πιο εργατικοί και μην παρασύρεστε από όμορφες εντυπώσεις ιδιαίτερα οι νεότεροι του ζωδίου σας. 

Λέων

Διατηρήστε σε καλή κατάσταση την σχέση με τον εαυτό σας και την ψυχική σας γαλήνη. Δεν είναι περίοδος να πάρετε αποφάσεις ούτε να ξεκινήσετε πολέμους. 

Παρθένος

Θα αμφισβητήσετε την σκοπιμότητα πολλών πραγμάτων, θα καταπιεστείτε από την εργασία σας και ενδεχομένως να απογοητευτείτε από την εξέλιξη μιας δουλειάς ή την παρέμβαση τρίτων σε μια επαγγελματική σας προοπτική. 

Ζυγός

Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό και φροντίστε άμεσα όλες τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Επιμεληθείτε τις σχέσεις σας με τους άλλους και κυρίως αυτές που θεωρούνται τυπικές και αναγκαίες.

Σκορπιός

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό  θα επηρεάσει τις συναισθηματικές σας κτήσεις και σχέσεις. Καταπολεμήστε το άγχος και τις ανικανοποίητες τάσεις σας. 

Τοξότης

Το στενό περιβάλλον σας, κυρίως παιδιά και ηλικιωμένοι, θα απαιτήσουν περισσότερο την φροντίδα και την αφοσίωση σας. Επίσης δοκιμάζονται οι επιδιώξεις σας στην εργασία.

Αιγόκερως

Ο άξονας σπίτι εργασία είναι εκείνος που θα σας ταλαιπωρήσει και θα σας αιφνιδιάσει. Φόβοι θα σας καταβάλουν ενώ η προπαγάνδα της εποχής θα βρει κατάλληλο έδαφος για να καλλιεργηθούν ανησυχίες μέσα σας. 

Υδροχόος

Γίνετε πιο επινοητικοί την ώρα που αλλάζουν αιφνίδια τα προγράμματά σας και μην ρισκάρετε σε σχέσεις και σε συνεργασίες που δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στα αιτήματα σας.

Ιχθύες

Σε περίπτωση ενός ατυχούς γεγονότος μην βιαστείτε να ασκήσετε κριτική ή να πάρετε μια παράτολμη απόφαση, που θα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί στην πορεία.

πηγή: https://elle.gr/zodia/ta-zodia-tis-imeras-02-05/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή